Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Jur.adreses maiņa К списку тем
Inga.ru 11.10.2004 10:40
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Ответы (9)
juridiskās vietas apsekošana parasti ne ar ko briesmīgu nedraud, jābūt tikai dokumnetiem, kas apliecina īpašumtiesības uz šo juridisko adresi - zemegrāmata vai nomas līgums.
Cik es atceros pēc savas pieredze,tad nomainot VID būs pilnīga pārbaude.(Man gan bija no Tukuma uz Rīgu).
Zipo 11.10.2004 11:35
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Es ceru, ka viņi vismaz tādā gadījumā papbrīdinās iepriekš?
Inga.ru 11.10.2004 13:29
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Tikko augustā mainījām jur.adresi bija tikai apsekošana ar īpašumtiesību pārbaudi, kas ilga 5 minūtes.
Labi, ka tā, labi, ka tā!
Inga.ru 11.10.2004 16:02
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Agrāk bija pārbaudes, jo katrā VID nodaļā bija savs audīts. Tagad viss ir centralizēts, un pie adreses maiņas viņi nepārbauda.
auditi tagad lielākoties notiek tad, ja ir šaubīgi darījumi, ja netiek laikus maksāti nodokļi vai vispār netiek maksāti, netiek nodotas atskaites vai ir kāds anonīms signāls, ka tajā uzņēmumā ir kaut kas nelikumīgs. Ja uzņēmums nav šajā ziņā sasmērējies tik skaļi, tad var cerēt, ka audits tik ātri nebūs.
Par cik man katru mēnesi notiek tematiskā pārbaude uz PVN, tad es kaut kā jau esmu pieradusi, ka visiem dokumentiem jābūt līdz 15 datumam kārtībā.
Par cik man katru mēnesi notiek tematiskā pārbaude uz PVN, tad es kaut kā jau esmu pieradusi, ka visiem dokumentiem jābūt līdz 15 datumam kārtībā.
Сleo, Вы не только умница,но и СИЛЬНЫЙ человек, страшно даже читать:katru mēnesi notiek tematiskā pārbaude , как Вы это переносите?!!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть