Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
EDS jaunās krāsās un veidā К списку тем
Ответы (56)
6641 сообщение на сайте
Bet ko Tu lielam un varenam padarīsi... Tādi laiki.
Vai puspasaule tagad krāsojas zila.
Arī mans iecienītais "apollo" no sarkana ir pārkrāsojies par ziilu.
10269 сообщений на сайте
Bet ko Tu lielam un varenam padarīsi... Tādi laiki.
Vai puspasaule tagad krāsojas zila.
Arī mans iecienītais "apollo" no sarkana ir pārkrāsojies par ziilu.
10269 сообщений на сайте
6641 сообщение на сайте

Насколько всё удобно,ещё до конца не поняла

Насколько всё удобно,ещё до конца не поняла
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
А что так, в воскресенье тоже работаем?
Завтра же еще можно сдать декларации! 1868 сообщений на сайте
Sestdien iepriecināta lasu, ka VID varēs pievienoties caur internetbankām, kā arī nevajadzēs parakstīt, bet tikai "iesniegt". To šodien izmēģināju un rezultāts ir tāds, ka arī "iesniegt" es nevaru. Līdz ar to klients pirmoreiz mūžā izmēģināja pieslēgties EDS un es viņam telefoniski skaidroju, kas būtu jāspiež. Lai redzētu to, ko viņš redz, es arī piesēdzos ar internetbanku. Principā mazliet vienkāršāk kā es domāju, turklāt man nebija caur EDS jāliek ķekši, lai viņš arī kaut ko redzētu un drīkstētu parakstīt.
Es biju pārliecināta, ka ar pirmo reizi mums nekas nesanāks, bet tomēr izdevās. Sistēma bija pietiekami "gudra", lai parādītu viņam sarakstā manis sagatavoto dokumentu un ļautu to iesniegt. Tie, kas ir tiesību pārvaldnieki un strādā ar vairākiem lietotājiem, zina, ka agrāk tā nebija. Tas ir būtisks uzlabojums, pat ja tas neattieksies uz juridiskām personām (to vēl neesmu izpētījusi).