Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Mazkapitāla Sia atalgojums К списку тем

Mazkapitāla Sia atalgojums
Labdien cienījamie Grāmatveži! Lūdzu dodiet kādu padomu vai ieteikumu, ja tas ir iespējams!

Nodibināju mazkapitāla Sia ar 5€ pamatkapitālu un esmu Pvn maksātājs. Firmu dibināju priekš interneta veikala, kurš strādā bez noliktavas (dropshipping princips), firmā esmu pilnīgi viens pats bez darbiniekiem.

Nu ir pagājis mēnesis un pārdevis neko neesmu, par nodokļiem viss būtu skaidrs, bet kas ir ar darba algu? Cik saprotu man sev ir jāmaksā kaut minimālā alga un jāsamaksā nodokļi, bet ko dara situācijā, ja nav no kā maksāt nodokļos? Varbūt ir kādi veidi, priekšlikumi, lai jaunam uzņēmējam nav jāņem kredīts, lai samaksātu par sevi nodokli par savu algu, kuras nav?

Iepriekš jau spiežu roku!

Jautājums:
Kurmus
Kurmus 29.06.2014 21:56
29 сообщений на сайте

Ответы (24)

Izskatās, ka Jūs sagaidījāt, lai šeit forumā kāds pārraksta vismaz kādus 4 likumus, tikpat daudz MK noteikumus un vēl arī kādus Metodiskos norādījumus.
Žēl, neviens šo darbiņu nepaveica. Nāksies laikam tomēr to visu izlasīt pašam vai algot grāmatvedi.

Starp citu, es nolēmu izmēģināt kā darbojas praksē "Iepriekš jau spiežu roku!" (Citāts no jautājuma autora).

Aizgāju šodien uz tuvāko "Maxima", no plaukta paņēmu tikai jogurtu "Kārums" (to, kas ar ananāsiem), vēl krējumu (to, kas tikai 15%) un graudu maizītes klaipiņu. Neko daudz, un neko dārgu.
Eju pie kasieres (izvēlējos to smukāko, kura "piens un asinis" ), rādu viņai, ko esmu paņēmis un saku "Iepriekš jau spiežu roku!" Un dodos uz veikala izeju.
Viņa (kasiere) nospiež trauksmes zvana pogu un sauc "Kas maksās?"
Neizdevās mans eksperiments.

Man te kaimiņu puisis grasās šķirties no savas laulenes. Viņam vajag jurista konsultāciju.
Ieteikšu viņam atkārtot šo eksperimentu pie juristiem.
Ja neizdevās ar precēm, varbūt izdosies ar pakalpojumiem.
Atslēgas vārdi būs tie paši - "Iepriekš jau spiežu roku!"
Aivars007 01.07.2014 18:04
Uz sīku jautājumu, tik daudz demagoģijas! Protams, ja cita ceļa nav, tad būs jāmaksā, bet mani interesēja, vai nav variantu!
Cilvēkam kurš būs man grāmatvedis es noteikti spiedīšu roku un roka nebūs tukša!
Jā, šī ir virtuāla vide un drīkstam rakstīt ko vien vēlamies, bet ja mēs aprunātos klātienē, diez vai Jūs man piedāvātu, kā piemēru kārumu ar šķiršanos. Nu tas tā
Kurmus
Kurmus 01.07.2014 23:23
29 сообщений на сайте
Не такой уж мелочный вопрос. И согласна с Айваром007- ни в магазине, ни юристы бесплатно ничего не дают .За все надо платить. Капитализм, блин.
Brita
Brita 02.07.2014 00:27
1868 сообщений на сайте
И согласна с Айваром007- ни в магазине, ни юристы бесплатно ничего не дают .
Brita 02.07.2014 00:27
Про магазин не очень удачный пример- можно и от охранника получить
Рисковал для эксперимента
Ser
Ser 02.07.2014 01:03
3685 сообщений на сайте
Izskatās, ka Jūs sagaidījāt, lai šeit forumā kāds pārraksta vismaz kādus 4 likumus, tikpat daudz MK noteikumus un vēl arī kādus Metodiskos norādījumus.
Žēl, neviens šo darbiņu nepaveica. Nāksies laikam tomēr to visu izlasīt pašam vai algot grāmatvedi.

Starp citu, es nolēmu izmēģināt kā darbojas praksē "Iepriekš jau spiežu roku!" (Citāts no jautājuma autora).

Aizgāju šodien uz tuvāko "Maxima", no plaukta paņēmu tikai jogurtu "Kārums" (to, kas ar ananāsiem), vēl krējumu (to, kas tikai 15%) un graudu maizītes klaipiņu. Neko daudz, un neko dārgu.
Eju pie kasieres (izvēlējos to smukāko, kura "piens un asinis" ), rādu viņai, ko esmu paņēmis un saku "Iepriekš jau spiežu roku!" Un dodos uz veikala izeju.
Viņa (kasiere) nospiež trauksmes zvana pogu un sauc "Kas maksās?"
Neizdevās mans eksperiments.

Man te kaimiņu puisis grasās šķirties no savas laulenes. Viņam vajag jurista konsultāciju.
Ieteikšu viņam atkārtot šo eksperimentu pie juristiem.
Ja neizdevās ar precēm, varbūt izdosies ar pakalpojumiem.
Atslēgas vārdi būs tie paši - "Iepriekš jau spiežu roku!"
Aivars007 01.07.2014 18:04
Uz sīku jautājumu, tik daudz demagoģijas! Protams, ja cita ceļa nav, tad būs jāmaksā, bet mani interesēja, vai nav variantu!
Cilvēkam kurš būs man grāmatvedis es noteikti spiedīšu roku un roka nebūs tukša!
Jā, šī ir virtuāla vide un drīkstam rakstīt ko vien vēlamies, bet ja mēs aprunātos klātienē, diez vai Jūs man piedāvātu, kā piemēru kārumu ar šķiršanos. Nu tas tā
Kurmus 01.07.2014 23:23
Lūdzu, piedāvājiet citus variantus.
"Kārums" vietā varētu būt, piemēram, dzeramais jogurts.
Jogurti esot diezgan veselīgi, tā tauta runā.

Par demagoģiju atļaušos izmantot iespēju paklusēt.
Lai visiem - labvēļiem un nelabvēļiem - jauka diena! Šodien vismaz lietus nelīst.
Aivars007
Aivars007 02.07.2014 10:05
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.