Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atvaļinājums par pirmo gadu К списку тем
Ответы (6)
DL 150.pants
Japaina 26.08.2014 10:43
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Tomēr nav skaidrs. Jūs uzskatāt, kā pēc DL 150.panta"tas skaitās jau nākamais viņa darba periods un no pirmā gada viņam ir tiesības tagad tikai uz 2 nedēļām?"
Pamēģiniet nepiešķirt...
Par šo tematu šeit bija daudz diskusiju.
Cik man zināms, tiek plānoti grozījumi Darba likumā.
Protams, mans viedoklis nav jāņem vērā, taču es "kopš dzimšanas" esmu uzskatījis, ka atvaļinājums pienākas par VISU nostrādāto laiku, neskatoties ne uz kādām Darba likumā sazin no kurienes sagrābstītām divām nedēļām.
Par šo tematu šeit bija daudz diskusiju.
Cik man zināms, tiek plānoti grozījumi Darba likumā.
Protams, mans viedoklis nav jāņem vērā, taču es "kopš dzimšanas" esmu uzskatījis, ka atvaļinājums pienākas par VISU nostrādāto laiku, neskatoties ne uz kādām Darba likumā sazin no kurienes sagrābstītām divām nedēļām.
Pienākas pilns atvaļinājums.
Japaina 26.08.2014 10:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
+1000
Ļoti bieži rodas priekšstats, ka likumu pieņēmēji (un arī visas "darmojedu" inspekcijas) dzīvo uz Mēness, un tikai laiku pa laikam nolaižas uz Zemes.
Ko var gribēt, ja piemēram, Valsts darba inspekcijā strādā skuķes (plikām nabām), par kurām varētu teikt "v'ēl jau mātes piens aiz lūpām".
Vai viņas ko sajēdz no dzīves!
Ko var gribēt, ja piemēram, Valsts darba inspekcijā strādā skuķes (plikām nabām), par kurām varētu teikt "v'ēl jau mātes piens aiz lūpām".
Vai viņas ko sajēdz no dzīves!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть