Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jūsu domas par GP izteikšanu eiro К списку тем
Jūsu domas par GP izteikšanu eiro
Gatavoju gada pārskatu, pēc eiro likuma visus posteņus pārvērš eiro ievērojot apaļošanas pincipus.
Man galīgi pēc šāda principa nesanāk.
nesadalītā peļņa uz sākumu jābūt par 1 mazāka.
mainot peļņu, atkal viss pz mainās.. un tad atkal naudas plūsmā būs neriktīgi.
atstājot kā ir sanācis pēc pārvēršanas vienkārši ar visgrāmatu nesakritīs..
kā labāk, lai sakristu ar visgrāmatu, vai vienkārši pārvērst, un nedomāt par virsgrāmatu?
Ответы (7)
Pārvērst un nedomāt par Virsgrāmatu.
1 EUR šur vai tur - tas nekas.
Gada pārskatā gan nevarēs bīdīt to 1 EUR, jo EDS nepieņems, ja PZA ar Bilanci nesakritīs.
Interesanti kā EDS būs pārvērtis gada beigas. Vēl jau pastāv problēma par atsrpsummām - katru postenu apaļojot bilancē iegūst saskaitīto starpsummu EUR .savukārt ja pārvērš vecos Ls starpsummā- apaļojot veidojas novirze par 1 EUR . Tāpat tabulu savstarpējās sakritības . Ja EDS šis summas nemetīs kā kļudas tad labi. Vispār jau viņi varētu pateikt principus kā EDS vecie gada pārskati ( beigas) tiks pārvērsti uz EUR. Jo iesniedzot pārskatu EDS līdzina jaunā sākumu ar vecā beigām. Pārrēķināju gada pārskata beigās- gribi vai negribi vairākās vietās veidjas nepareizi apaļoti skaitļi.
varētu jau iedot servisu un EDS iedot jaunajā gada pārskatā automātiski sākuma atlikumā datus no vecā gada pārskata
Gatavoju gada pārskatu, pēc eiro likuma visus posteņus pārvērš eiro ievērojot apaļošanas pincipus.
kā labāk, lai sakristu ar visgrāmatu, vai vienkārši pārvērst, un nedomāt par virsgrāmatu?
Vai Jūs jau taisat 2014.gadapārskatu? Ātri gan.
Jo iesniedzot pārskatu EDS līdzina jaunā sākumu ar vecā beigām
Es domāju, ka neko nesalīdzinās (šoreiz - vecie GP būs un pailks latos.
Vai Jūs jau taisat 2014.gadapārskatu? Ātri gan.
Nē mums savādāk GP periods, nav tradicionālais 31.12.
Nē mums savādāk GP periods, nav tradicionālais 31.12.
Ja tas vēl ir par 2013.gadu tad jātaisa latos.
Bet ja pārskata gads, piemēram, ir 2013-09-01 - 2014-08-31, tad jau viss būs jātaisa EUR. EIKL 16.pantapirmā daļa.
Закрыть
Краткое описание нарушения