Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mūzika, mūzika, mūzika
Būtu interesanti uzzināt, kāda mūzika patīk grāmatvedēm un grāmatvežiem.
Man savulaik patika arī "Modern Talking".
Bet, paskat, kā tagad izmainījušies...
Jā, nav vairs tie laiki, kad ūdens bija slapjāks, cukurs saldāks un zāle zaļāka...
http://www.youtube.com/watch?v=ITupdZ4TmkI
Paskatieties paši.
Ответы (82)
Grāmatvežiem mūzika, tāpat kā citu profesiju pārstāvjiem, patīk dažāda. Tas atkarīgs no rakstura, vecuma,tautības, un arī citiem faktoriem.
No tautības?
Es gan mūziku nešķiroju pa tautībām...
Ne jau mūzika ir jāškiro, bet gaumes dažādas.
Mana tautība - latvietis.
Taču man patīk vairākās valodās izpildīta mūzika (vokālā).
Arī instrumentālā, kurai savukārt nav valodas.
Varbūt man slikta gaume, nezinu.
Gaume ir Cilvēka iekšējā harmonijas izjūta. Gaumes trūkums ir pazīme par slimību. Tā ir sajūta, ar kuras palīdzību Cilvēks realizē savu skaistuma spēju.
Izskatās ka cilvece izsmelies savas radīšanas spējas skaisto melodiju komponēšanās ziņā
Nu nerakstā vairāk ko nosaukt "melodija" - un tas ir reāli objektīvi un nav kā tājā sakāmvārdā par "zali kura kadreiz bija zaļāka"
Man patīk smagais ROKS un METĀLS!!!! Arī patīk interesanta instrumentāla mūzika. Bet tā kā es dejoju brazilišu deju ZOUK, man arī patīk zouk-muzika vai jebkura cita ar šādu ritmu.
Uzmanību, jautājums! Am14! Uzminiet manu raksturu, vecumu un tautību!!!!!
Šis tas jau redzams pēc avatara.
Man patīk smagais ROKS un METĀLS!!!! Arī patīk interesanta instrumentāla mūzika. Bet tā kā es dejoju brazilišu deju ZOUK, man arī patīk zouk-muzika vai jebkura cita ar šādu ritmu.
Uzmanību, jautājums! Am14! Uzminiet manu raksturu, vecumu un tautību!!!!!
Cienītā(ais), kāpēc man būtu kaut kas jāmin? Vai es kaut kur rakstīju, ka nodarbošos ar minēšanu? Es izteicu savu viedokli, jo citi arī te to dara tāpat. Man ir pilnīgi vienalga, ko klausās citi. Ja viņiem tas patīk, lūdzu!
Kāpēc tāda vienaldzība?
Es gribētu, lai citi arī klausās to mūziku, kas patīk man.
Man šķiet, ka tā mūzika, kas patīk man, ir visskaistākā.
Re, kāds es egoists!
Beatles, Лучано Павротти, Pink Floid, Пелагея, Rodrigo Fomins, AC/DC, Анна Нетребко, Black Sabbath, Дмитрий Хворостовский, Žoržs Siksna, Rammstein, Ирина Богушевкая, David Bowie, Uriah Heep, Диана Арбенина, Александр Серов, Rainbow, Prata Vetra, Земфира
Тем не менее, считаю,что определённый национальный менталитет в музыкальных предпочтениях присутствует. Например, много слушал арабской музыки, но "душевной" для меня она не стала.
Tehnolog! Я с вами навеки!
Tehnolog! Я с вами навеки!
А как это стереть, чтобы жена случайно не увидела?!
А она бухгалтер?
Российская, местная, западно-европейская, США, латино американская ... другой музыки мы и не знвем, а наций и народов в мире - тысячи.
А она бухгалтер?
а заглянет из-за спины...
Да лана, Стелка тоже глубоко замужем
А она бухгалтер?
а заглянет из-за спины...
Рейтинг поднимается при наличии конкуренции
Закрыть
Краткое описание нарушения