Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN К списку тем
Ilzeunpeteris 11.11.2014 10:37
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
Ответы (9)
... tad janvārī mēs vedam māju ar pavadzīmi ...
Uz kurieni to jaunuzbūvēto māju ar to pavadzīmi vedīs?
Līdz šim bija zināms, ka māja ir nekustamais īpašums, tātad nepārvietojams. Vai tagad ir kas mainījies - uzliek māju uz pavadzīmes un aizved?
Ja tā viņa (privātpersona) Jums samaksās avansā kādu daļu jau novembrī, attiecīgā summa (PVN) no šīs saņemtās daļas jāiekļauj novembra deklarācijā, decembrī deklarācijā jāiekļauj PVN summa no avansa, kas saņemts decembrī, utt.
Tt7 laikam nesaprata Jūsu jautājumu, jo šaubos, ka ļoti zinoša grāmatvede būtu Jums atbildējusi neprecīzi.
PVN no saņemtajiem avansiem vienmēr ir jāmaksā tajā taksācijas periodā, kad saņemts avanss.
Pavadzīmi rakstīsiet par visu summu, taču norādīsiet arī saņemtos avansus, un deklarācijā iekļausiet tikai atlikumu (PVN no maksājamās summas).
Uz kurieni to jaunuzbūvēto māju ar to pavadzīmi vedīs?
Līdz šim bija zināms, ka māja ir nekustamais īpašums, tātad nepārvietojams. Vai tagad ir kas mainījies - uzliek māju uz pavadzīmes un aizved?
Ja tā viņa (privātpersona) Jums samaksās avansā kādu daļu jau novembrī, attiecīgā summa (PVN) no šīs saņemtās daļas jāiekļauj novembra deklarācijā, decembrī deklarācijā jāiekļauj PVN summa no avansa, kas saņemts decembrī, utt.
Tt7 laikam nesaprata Jūsu jautājumu, jo šaubos, ka ļoti zinoša grāmatvede būtu Jums atbildējusi neprecīzi.
PVN no saņemtajiem avansiem vienmēr ir jāmaksā tajā taksācijas periodā, kad saņemts avanss.
Pavadzīmi rakstīsiet par visu summu, taču norādīsiet arī saņemtos avansus, un deklarācijā iekļausiet tikai atlikumu (PVN no maksājamās summas).
Aivar007, Brīvdabas muzejs pilns ar pārvestām mājām. To gan nezinu - veda ar pavadzīmi, ratiem vai ragavām
Pilnīgi ticams, ka tā bija pārvietojama māja. Dzīvojam taču 21.gadsimtā.
Am14 11.11.2014 11:33
385 сообщений на сайте
385 сообщений на сайте
Скорее всего Айвар007 не в курсе, что дома бывают и не недвижимыми, при чём качеством ничуть не хуже недвижимых, особенно деревянные. Потому и не понял вопроса автора.....
Sū** ar visu māju - lai ved ratos, ragavās vai uz pavadzīmes... Ātrums no tā nemainās.
Es par PVN - saņemtie avansi jāiekļauj attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā.
Es par PVN - saņemtie avansi jāiekļauj attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā.
Pilnīgi ticams, ka tā bija pārvietojama māja...
Kāpēc "bija"?
Es sapratu, ka tagad tikai sāka būvēt.
Vai jau ir nojaukta un uz pavadzīmes aizvesta?
Tiec nu te gudrs...!
Kāpēc "bija"?
Es sapratu, ka tagad tikai sāka būvēt.
Vai jau ir nojaukta un uz pavadzīmes aizvesta?
Tiec nu te gudrs...!
Atvainojos - būs...nevis bija.
Am14 11.11.2014 13:32
385 сообщений на сайте
385 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть