Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimības lapa A
Labdien!
Man te radās apmulsums - darbiniekam 1. novembrī beidzās slīmības lapa A, lapu atnesa tikai 6. novembrī, kad algas par oktobri jau sarēķinātas, ziņojums iesniegts. Vai es rīkošos pareizi, ja slimības naudu aprēķināšu un izmaksāšu kopā ar novembra algu.
Ответы (8)
Gan jau nekas slikts nenotiks.
Es aprēķinātu un izmaksātu avansu, ja labs darbinieks
Vai tad gr'uti to pa'su slim'ibas naudu uzradit 6. un 7. aile?
Nav jau grūti, bet kāpēc man nedisciplinētu strādnieku dēļ kautkas jālabo.
Darba nespējas lapu apmaksā nākošajā darba algas izmaksas dienā. Tā ir bijis vienmēr.
Es arī pārskatu nelabotu.
Cita lieta - avansa izmaksa, ja ir iesniegums un uzņēmuma vadītāja rezolūcija.
Nav jau grūti, bet kāpēc man nedisciplinētu strādnieku dēļ kautkas jālabo.
Недисциплинированному работнику можно вынести дисциплинарное взыскание - замечание или выговор. Но это еще не повод лишать его выплат, которые положены по закону.
Хотя эмоции понимаю
Сама такая же
Ну а что, никто не знал, что работник болеет? Часто после А идет Б и работник просто физически не может принести больничный. Не трудно же выяснить с какого по какое человек болеет.
Neviens jau darbinieku neatstās bez slimības naudas, tikai ir bijuši gadījumi, kad pa telefonu paziņo, ka ir slimības lapa, bet reāli papīru neatnes.
Darba nespējas lapu apmaksā nākošajā darba algas izmaksas dienā.
Закрыть
Краткое описание нарушения