Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN atgriažot preci piegādātājam ES К списку тем

PVN atgriažot preci piegādātājam ES
Metodikā par PVN neatradu, viengā bija VID vēstule no 12.07.04 par korekcijām; saņemot kredītrēķinu - problēmu nav - samazinās deklarācijas 50, 55, 64 rinda un pielikumā PVN1 2.daļā ar "-" zīmi, domāju, ka atgriežot preci būs tā pat, bet radās jautājums, kādā valūtā rakstīt summu pielikuma 6.ailē?
Evija
Evija 13.10.2004 14:56
нет сообщений на сайте

Ответы (3)

Es daru tā - tā kā saņemu kredītrēķinu, kuru tad arī rakstu kā no darījuma partnera saņemto rēķinu, tad arī šī kredrēķina summu valūtā rakstu 6.ailē!
Cvanis
Cvanis 13.10.2004 15:15
74 сообщения на сайте
Nu jā par kredītrēķiniem es saprotu, bet, ja es pati izrakstīju rēķinu piegādātājam par atgriežamajām precēm, un viņi mums par to maksās naudā, es nesaprotu, un VID konsultācijās man tikai skandina - lasiet metodiku, bet paši par savu vēstuli par korekcijām neko nav dzirdējuši.

?
Evija
Evija 13.10.2004 15:21
нет сообщений на сайте
Cik noprotu, jūs jau samaksājāt par preci, tagad to atgriežat un rakstat rēķinu(valūtā+latos) - uzrādat sava rēķina Nr. un LVL summu. Būtu jau labi, ja piegādātājs atsūta kredītrēķinu, lai gan metodikas 282, 284.punktspieļauj, ka var iztikt ar PVN rēķinu. Bet ko Jūs darīsat, ja piegādātājs neakceptēs visu summu piem. transporta izdevumus vai prece pa ceļam tiks sabojāta(saku no dzīves)??? Labāk sagaidat kredītrēķinu un tad arī korīģējat preču iegādes!!!
Cvanis
Cvanis 13.10.2004 18:16
74 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.