Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājuma naudas aprēķins К списку тем

Atvaļinājuma naudas aprēķins
Labdien!

Novembrī aizgāju atvaļinājumā, Vēlējos noskaidrot, ja augustā jau biju atvaļinājumā, vai pie aprēķina ņems vērā pilno augusta bruto izmaksu, vai tomēr atvaļinājuma naudu par augustu pie vidējās izpeļņas aprēķina neskaita? jūnijā bija arī slimības lapa, vai ari slimības lapas naudu ņem vērā?
Infoirina
Infoirina 16.12.2014 12:27
5 сообщений на сайте

Ответы (12)

Средний заработок высчитывается из оплаты за отработанное время, отпуск и больничный таковыми не являются, соответственно и не входят в расчёт среднего заработка.
Tt7
Tt7 16.12.2014 12:42
37863 сообщения на сайте
Vai Jūsu uzņēmumā grāmatvedes nav?
Vai katrs pats sev aprēķina atvaļinājuma naudu?
Ko Jūs darīsiet ar šeit saņemto atbildi - "bakstīsiet degunā" uzņēmuma grāmatvedei, ka nepareizi aprēķinājusi?
Neviens šeit Jūsu atvaļinājuma naudu neaprēķinās, jo nezina nevienu skaitli, kuri jāņem vērā pie atvaļinājuma naudas aprēķina.
Ja gribat zināt vairāk kā uzņēmuma grāmatvede, lasiet Darba likumu.
www.likumi.lv
Kel jau atbildēja, taču domāju, ka tā atbilde Jums neko daudz nepalīdzēs.
Aivars007
Aivars007 16.12.2014 13:11
26984 сообщения на сайте
Paldies Aivars007 par komentāru, tomēr, ja nav ko teikt, tad labāk nekomentēt. forums domāts, lai izteiktu savas domas un pieredzi, nevis izliktu savas negācijas. vai tad nav ko citu darīt, ka rakstīt tādus komentārus?
Man nevajag lai kāds man aprēķina atvaļinājuma naudu, jautājums ir uzdots pietiekami korekti un saprotami, lai sniegtu atbildi.
Infoirina
Infoirina 16.12.2014 15:57
5 сообщений на сайте
Un tomēr palasiet to darba likumu
Japaina
Japaina 16.12.2014 16:06
10269 сообщений на сайте
Nelasiet gan! Nekādus likumus!
Gaidiet atbildes šeit, forumā.
Un ar tām - taisnā ceļā pie sava uzņēmuma grāmatvedes!
Droši vien būs nepareizi aprēķinājusi!

Piedodiet, man atkal bija ko teikt.
Kad nebūs ko teikt, klausīšu Jūsu padomam - nekomentēšu.

.
Aivars007
Aivars007 16.12.2014 16:09
26984 сообщения на сайте
Sāksim ar to, ka izmaksājamā summa ir neto, nevis bruto.
Otrs - atsūtiet mums uzņēmuma vidējās izpeļņas metodiku, tad Jums pateikšu vai atvaļinājuma naudu un slimības naudu iekļauj vai nē vidējā izpeļņā, jo ne jau visi uzņēmumi dara kā noteikts darba likumā.
Andaz
Andaz 16.12.2014 16:19
27892 сообщения на сайте
forums domāts, lai izteiktu savas domas un pieredzi,

Un kur tad ir jūsu domas?
Manuprāt, jūs meklējiet pakalpojumu: lai kāds dalās ar savu pieredzi, lai jūs apmāca, kā tas ir jādara. Vai nē?!
Jautājums ir pavisam vienkāršs,
bet šodien par sabiedriskā transportā jāmaksā, kur nu vēl par apmācību
Nekā personīga.
Mu-maija
Mu-maija 17.12.2014 22:11
15885 сообщений на сайте
Nu vispār paldies par komentāriem, bet profesionāla palīdzība šajā jautājumā ir sañemta. Paldies par komentāriem. Diemžēl skatos, ka arî šeit grāmatveži ir līdzīgi kā mūsu uznjēmumā, kas pasaka, ja kas nav skaidrs lasi un meklē neviens pakalpojumu nemeklē vienkāršu atbildi uz jautājumu, pakalpojums būtu, ja lūgtu aprēkjināt un izskaidrot. Diemžēl darba likumā tieši par šo nav minèts. Ļoti žēl, ka vairàkums te nespēj sniegt vienkāršu palîdzību, bet labàk izsaka ko indīgu. Jebkurā gadījumā paldies par komenāriem.
Infoirina
Infoirina 18.12.2014 12:09
5 сообщений на сайте
Mu maija man nebija domu, tàpèc uzdevu jautàjumu, kā aprèkjinàt atvaļinājuma naudu man ir skaidrs, neskaidrs bija tikai šis jautājums. Žēl, kad jūsu uzskata ir, ka dzîvè par katru nieku jàmaksā. Dod dievs dzīvè jums satikt arî kàdu sakarīgu un labu cilvēku
Infoirina
Infoirina 18.12.2014 12:11
5 сообщений на сайте
Sāksim ar to, ka izmaksājamā summa ir neto, nevis bruto.
Otrs - atsūtiet mums uzņēmuma vidējās izpeļņas metodiku, tad Jums pateikšu vai atvaļinājuma naudu un slimības naudu iekļauj vai nē vidējā izpeļņā, jo ne jau visi uzņēmumi dara kā noteikts darba likumā.
Andaz 16.12.2014 16:19
... kā aprèkjinàt atvaļinājuma naudu man ir skaidrs, neskaidrs bija tikai šis jautājums...

Vai to, ko augstāk rakstīja Anda, Jūs vismaz izlasījāt?
Laikam jau nē - jo Jums tāpat viss ir skaidrs.
Arī tas, ka šeit visi ir idioti un slikti cilvēki, kuri nekad "dzīvē nav satikuši kādu sakarīgu un labu cilvēku". Un kuri nespēj sniegt "vienkāršu palīdzību".
Aivars007
Aivars007 18.12.2014 13:13
26984 сообщения на сайте
Mu maija man nebija domu, tàpèc uzdevu jautàjumu, kā aprèkjinàt atvaļinājuma naudu man ir skaidrs, neskaidrs bija tikai šis jautājums.
Šis reāli "iespārda". Vai Jūs sapratāt, ko uzrakstījāt? Ja Jums būtu skaidrs, kā aprēķina atvaļinājuma naudu, tad Jūsu jautājuma šajā forumā nebūtu. Bet Jūs vēl te bārstiet savu "pareizo" viedokli par citiem foruma dalībniekiem.
Am14
Am14 18.12.2014 15:48
385 сообщений на сайте
... Man nevajag lai kāds man aprēķina atvaļinājuma naudu, jautājums ir uzdots pietiekami korekti un saprotami, lai sniegtu atbildi....

Citāts no jautājuma atbildes man - arī cilvēkam, kurš nekad "dzīvē nav saticis kādu sakarīgu un labu cilvēku". Un kurš nespēj sniegt "vienkāršu palīdzību".
Aivars007
Aivars007 18.12.2014 16:23
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.