Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis
Lūgums padalīties kolēģus darba pieredzē ar grāmatvedības programmu Tildes Jumis. Vairāk interēsē tas, kāda lieluma uzņēmumus strādājat un cik apjomīgu informāciju apstrādājat (rēķini, ienākošie un izejošie, mēnesī, uzņēmuma klientu skaits).
Sāku strādāt uzņēmumā, kur izmanto Tildes Jumi, iepriekšējā grāmatvede grāmatoja tikai kreditoru rēķinus, izejošos rēķinus pa partneriem. Bet debitorus vienreiz mēnesī un vienā ciparā. Tā ka Tildē nav nekādas informācijas par debitoriem. Atruna bija tāda, ka klientu ir ļoti daudz (7000) un ka Tildē tas nav iepējams. MAn takā īsti negribas tam ticēt.
Ir cita grāmatvedības programma, kurā izraksta debitoriem rēķinus, jo no tās automātiski tos var nosūtīt uz e-pastu. Tas ir tas galvenais iemesls, kapēc neliek visu Tildē. Bet šī programma ir iekonfigurēta tikai uz debitoriem. Lai tajā darītu ko vairāk, būs jāiegulda lieli līdzekļi, ko nevienam negribas.
Bet man kā cilvēkam, kas par šo visu būs atbildīgs, gribas to visu redzēt vienu viet.
Paldies jau iepriekš!
Ответы (11)
Bet man kā cilvēkam, kas par šo visu būs atbildīgs, gribas to visu redzēt vienu viet.
http://forums.tilde.lv/
Grāmatvedības uzskaite ir atkarīga no Jums, jo mēs šeit nebūsim lieli padomdevēji. Noteikti atradīsiet dažādus variantus.
TJ ir iespējams viss, tikai šajā variantā iznāks ieguldīt daudz darba.
Paldies!
Tildes forums krustu šķērsu izlasīts, kaut ko uzgāju. Ka ir iespēja no citām programmām xml formātos dokumentus pārnest, cerams, ka šis pasākums man derēs.
Japaina, izklausās cerīgi!
Darbs tur jāiegulda nenormāls, tapēc apsveru visādus variantus un lūdzu dalīties jūsu pieredzē, lai varētu pieņemt pareizu lēmumu. Jo tur vadītāji neko no grāmatvedības nesaprot.
Ja neesiet strādājsi ar TJ, tad iesākumam sāciet lasīt palīgu.
http://dl.tilde.lv/TildesJumis/Help/5.5/Online/index.html
Ar TJ esmu strādājusi, bet tur nebija tik liels apjoms apstrādājamās informācijas.
Jumim ir visādas iespējas. Ja kaut kas pietrūkst - ir dažādi izstrādes partneri, kuri piedāvā individuālus risinājumus (http://www.dkubs.lv/jumis/ un
http://www.timesaving.lv/lat/risinajumi/un vēl citi)
Ja Jums ir spec debitoru programma, varat tur turpināt izrakstīt rēķinus, bet Jumī ieimportēt rēķinu informāciju kā finanšu dokumentu un visu atsekošanu (apmaksas kontrole utml) veikt Jumī.
Paldies par iformāciju. Nav nekāda spec programma debitoriem, kaut kad ieviesa, tautas valodā sauktu NAVISION, lai rēķinus varētu automātiski uz e-pastiem sūtīt, bet tur ir tikai rēķinu izrakstīšana un apmaksas saņmešana. Es gribu to visu redzēt TJ, lai varu būt pati pārliecināta, no kurenes kādi skaitļi rodas.
Šodien uz Tildi uzrakstiju, par šo rēķinu importēšanu, bet tā man neko vēl neatbildēja. Gaidu...
Pārskatīju TJ lietotāja rokasgrāmatu, atradu par datu importu, rīt mēģināšu, ceru, ka izdosies.
Veiksmi un izturību Jaunajā gadā!
Bet tad jau Jums līdz šim iznāk maksājumu info apstrādāt 2X (1 lai nodrošinātu samaksas reģistrēšanu debitoru reģistrā un atkārtoti Jumī- lai iegūtu detalizētu info par naudas operācijām) Vienkārši pati jau sen šo problēmu atrisināju Horizonā. Jo pretējā gadījumā ātri vai vēlu radās problēma līdzinot savstarpēji reģistru ierakstus. lai neveidotos mežonīga datu bāze- katrs realizācijas dokuments tiek ienests Horizonā pa kopsummu . Vienkārši pievienojos diskusijai ar domu ka risinot jautājumu apsveriet ar kādu detalizāciju nepieciešams realizācijas dokumenti ienest Tildē. Nav priekšstata vai tie ir rēķini ar 1 ierakstu par 1 pakalpojumu vai pavadzimes- rēķini kas sastāv no daudziem ierakstiem . Tātad ja pareizi izprotu Andas ieteikumu tad esmu gājusi šo ceļu "ieimportēt rēķinu kā finanšu dokumentu") . Kaut gan mēs varam tikai padiskutēt un padalīties pieredzē ar risinājumu variantiem . Jāstrādā Jums un visas situācijas nianses ziniet tiekai Jūs . Veiksmi
Ja vēlas, protams, var arī visu noliktavas dokumentu importēt, bet es neredzu tam jēgu.
Ja jau ir Navision, tad, lai tur stāv rēķini, bet visu, kas ar finansēm saistīts - taisa Jumī.
Закрыть
Краткое описание нарушения