Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
zalktis
Sveiki!
Vai kāds, kurš lieto Zalkti, ir sapratis jēgu (vajadzību) jaunumam - "Konta slēgums (debets, kredīts vai deb./kredīts) un Konta Tips (Bilances vai operāciju konts)", ko tas reāli pie darba programmā dod? vnk nesaprotu - labot kontus, vai nē. neredzu kur un kā to pēc tam lietot.. ne versijas aprakstā, ne rokasgrāmatā neko skaidrojošu neatradu
paldies jau iepriekš!
Ответы (5)
Man nav Zalktis, bet es domāju loģiski, atceroties grāmatvedības pamatu pamatus.
Ja ir saprašana, ko nozīmē konta īpašība "debets, kredīts vai deb./kredīts", kā arī, ja zina, ar ko bilances konts atšķiras no operāciju konta, tad, atvainojiet protams, tik muļķīgs jautājums nerastos.
Es varu arī grāmatvedības teoriju te nocitēt, ja nepieciešams.
Izskatās, ka jautājuma autors teoriju zina labi, vienkārši neredz jēgu tērēt laiku, lai kontu plānā izlabotu uz bilances vai operāciju kontu, jo reāli programmā arī es neredzu tam efektīvu pielietojumu.
Izskatās, ka jautājuma autors teoriju zina labi, vienkārši neredz jēgu tērēt laiku, lai kontu plānā izlabotu uz bilances vai operāciju kontu, jo reāli programmā arī es neredzu tam efektīvu pielietojumu.
Paldies, Cleo - tieši par to jautāju, jo pielietojuma programmā tam nav (pat konta plāna izdrukā to nerāda). Varbūt programmas autors uzsācis kādus uzlabojumus, kas noderēs nākotnē!
Man nav Zalktis, bet es domāju loģiski, atceroties grāmatvedības pamatu pamatus.
Ja ir saprašana, ko nozīmē konta īpašība "debets, kredīts vai deb./kredīts", kā arī, ja zina, ar ko bilances konts atšķiras no operāciju konta, tad, atvainojiet protams, tik muļķīgs jautājums nerastos.
Es varu arī grāmatvedības teoriju te nocitēt, ja nepieciešams.
Paldies par atbildi, ja vēlaties, protams, variet citēt grāmatvedības teoriju! Gan jau, ka kādam noderēs!
Ceru, ka nākotnē varēs slēgt operāciju kontus automātiski. Jo Zalktis ar laiku kļūst tikai labāks, manuprāt. Šobrīd, manuprāt, ērti ievadīt klientus un preces caur exel failu, ja vajag ievadīt daudz uzreiz.
Закрыть
Краткое описание нарушения