Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

zalktis К списку тем

zalktis
Sveiki!
Vai kāds, kurš lieto Zalkti, ir sapratis jēgu (vajadzību) jaunumam - "Konta slēgums (debets, kredīts vai deb./kredīts) un Konta Tips (Bilances vai operāciju konts)", ko tas reāli pie darba programmā dod? vnk nesaprotu - labot kontus, vai nē. neredzu kur un kā to pēc tam lietot.. ne versijas aprakstā, ne rokasgrāmatā neko skaidrojošu neatradu
paldies jau iepriekš!
Russean
Russean 21.01.2015 13:49
77 сообщений на сайте

Ответы (5)

Man nav Zalktis, bet es domāju loģiski, atceroties grāmatvedības pamatu pamatus.

Ja ir saprašana, ko nozīmē konta īpašība "debets, kredīts vai deb./kredīts", kā arī, ja zina, ar ko bilances konts atšķiras no operāciju konta, tad, atvainojiet protams, tik muļķīgs jautājums nerastos.

Es varu arī grāmatvedības teoriju te nocitēt, ja nepieciešams.
Andaz
Andaz 21.01.2015 16:14
27892 сообщения на сайте
Izskatās, ka jautājuma autors teoriju zina labi, vienkārši neredz jēgu tērēt laiku, lai kontu plānā izlabotu uz bilances vai operāciju kontu, jo reāli programmā arī es neredzu tam efektīvu pielietojumu.
Cleo
Cleo 21.01.2015 16:17
19234 сообщения на сайте
Izskatās, ka jautājuma autors teoriju zina labi, vienkārši neredz jēgu tērēt laiku, lai kontu plānā izlabotu uz bilances vai operāciju kontu, jo reāli programmā arī es neredzu tam efektīvu pielietojumu.
Cleo 21.01.2015 16:17
Paldies, Cleo - tieši par to jautāju, jo pielietojuma programmā tam nav (pat konta plāna izdrukā to nerāda). Varbūt programmas autors uzsācis kādus uzlabojumus, kas noderēs nākotnē!
Russean
Russean 21.01.2015 16:27
77 сообщений на сайте
Man nav Zalktis, bet es domāju loģiski, atceroties grāmatvedības pamatu pamatus.

Ja ir saprašana, ko nozīmē konta īpašība "debets, kredīts vai deb./kredīts", kā arī, ja zina, ar ko bilances konts atšķiras no operāciju konta, tad, atvainojiet protams, tik muļķīgs jautājums nerastos.

Es varu arī grāmatvedības teoriju te nocitēt, ja nepieciešams.
Andaz 21.01.2015 16:14
Paldies par atbildi, ja vēlaties, protams, variet citēt grāmatvedības teoriju! Gan jau, ka kādam noderēs!
Russean
Russean 21.01.2015 16:28
77 сообщений на сайте
Ceru, ka nākotnē varēs slēgt operāciju kontus automātiski. Jo Zalktis ar laiku kļūst tikai labāks, manuprāt. Šobrīd, manuprāt, ērti ievadīt klientus un preces caur exel failu, ja vajag ievadīt daudz uzreiz.
Am14
Am14 21.01.2015 22:14
385 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.