Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimības lapa A
cienītie, gudrie grāmatveži!
saskāros ar jautājumu, bet neatrodu atbildi normatīvajos aktos kurā ir atbilde?
ir slimības lapa, kura sākas 1 mēneša beigās un beidzas 2 mēneša sākumā, vai visu aprēķinu likt pie 2 mēneša algu aprēķina vai dalīt aprēķinu pa atbilstošajiem mēnešiem?
Lūdzu pasūtiet mani uz normatīvo dokumentu.
Ответы (33)
Pasūtīt nevaru, bet mēneši aprēķinos ir vienmēr atdalīti.
es ar piekrītu šādam aprēķinam, bet radās situācija, ka darbinieks paziņoja, ka ir slimības lapa, kuras daļu arī aprēķināju 1 mēnesī, bet kad bija jāsaņem šī lapa darbinieks šo lapu neiesniedza.
man algas izmaksa ir tekošā mēneša pēdējā diena.
tāpēc radās jautājums, kāpēc man būtu jāaprēķina slimības lapa, ja man tās vēl nav? un gribētos izlasīt kur tas ir rakstīts, jo par atvaļinājuma naudu ir skaidri un gaiši uzrakstīts, ka atskaitēs tā ir dalāma pa atbilstošajiem mēnešiem.
Ļoti labs jautājums! Es nedalu pa mēnešiem.
827.noteikumosir tikai par atvaļinājuma dalīšanu:
22. Darba ņēmējam aprēķinātā atvaļinājuma samaksa un no tās aprēķinātās obligātās iemaksas sadalāmas pa tiem pārskata mēnešiem (mēnesis, par kuru darba devējam ir pienācis termiņš veikt obligātās iemaksas, un mēnesis, kurā ir ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis), par kuriem atvaļinājuma samaksa aprēķināta.
Jums nemaz nav tiesības aprēķināt slimības naudu kamēr nav iesniegta slimības lapa
Ja nav iesniegta slimības lapa, tad neko nedrīkst rēķināt.Kad iesniedz, jāveic pārrēķins.Tas, ka to negrib darīt, ir cita opera.
tad veicot aprēķinu par nākamo mēnesi Jūs šo slimības lapu likt 6 un 7 ailēs?
Kapēc?
Slimības lapa ir izsniegta vienā mēnesī, bet tās beigu termiņš ir otrā.
Tātad rēķinam klāt pie otrā mēneša darba algas un nekādas 6 un 7 ailes neaiztiekam.
DINARO! jautājums slimības lapa A no 25.12.2014 - 05.01.2015 kādus nodokļus piemērot?
Labs jautājums!
Nav tā gadījies, ka slimības lapa skar divus gadus.
Tad veiktu pārrēķinu par decembra dienām un liktu klāt pie decembra algas.
Vai tad tagad nevar nodot precizētu VSAOI atskaiti, ja summa palielinās?
var ar 6 un 7 aili! tāpēc ir arī jautājums.
KUR IR rakstīts, ka jādala pa mēnešiem?
Vai tad tagad nav tā, ka labot var tikai uz palielinājumu?
Puika prasīja - kur ir rakstīts, ka DNL jādala pa mēnešiem! nevis kā to sadalīt
Vai tad tagad nav tā, ka labot var tikai uz palielinājumu?
var arī uz samazinājumu, ja ir par daudz aprēķināts, 6 un 7 aile var būt arī negatīva vērtība.
Nekad neesmu dalījusi slimības naudu pa mēnešiem, vienmēr lieku pie tā mēneša, kurā A lapa ir noslēgta.
6 un 7 aile var būt arī negatīva vērtība.
Отклонят такой отчет. Напишут, что samazinājumam nav pamata
Nekad neesmu dalījusi slimības naudu pa mēnešiem, vienmēr lieku pie tā mēneša, kurā A lapa ir noslēgta.
Cleo! lūdzu Jūsu viedokli
jautājums slimības lapa A no 25.12.2014 - 05.01.2015 kādus nodokļus piemērot?
Slimibas lapa A var būt tikai no 25.12.2014 -03.01.2015 -10 kalendāras dienas.
Cleo! lūdzu Jūsu viedokli
jautājums slimības lapa A no 25.12.2014 - 05.01.2015 kādus nodokļus piemērot?
Es rēķinātu janvārī un attiecīgi pieliktu pie janvāra algas ar no tā izrietošajiem nodokļiem VSAOi, IIN.
В течение года не делю, как и Cleo, а в случае перехода больничного на новый год делила бы.
Закрыть
Краткое описание нарушения