Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ziņojums par VSAOI un IIN. К списку тем
Ziņojums par VSAOI un IIN.
Veicot ikmēneša atskaiti. Sakiet kādus aprēķinu liek ailēs?
Piemēram, atskaitoties par janvāri. Vai taisot atskaiti februārī par janvāri uzrāda IIN vai IIN nodokli, kurš tiek aprēķināts par janvāra mēnesi, liek februāra atskaitē?
Ответы (6)
Tas atkarīgs no algas izmaksas dienas. Ja maksājiet mēneša pedēja dienā, tad IIN uzrādiet tāja paša mēnesī. Ja nākoša mēnesī, tad nākoša mēnesī.
Algas izmaksas datums ir nākošā mēneša 10 datumā. Es esmu uzrādīju IIN tekošā mēnesī. Vai tā ir liela kļūda, vai man labot atskaites?
Neuzskatu , ka tas ir liela kļūda. Galveno pēc tam datus nesajaukt. Bet lai būtu mierigāk, varat izlabot atskaiti.
Paldies!
Algas izmaksas datums ir nākošā mēneša 10 datumā. Es esmu uzrādīju IIN tekošā mēnesī. Vai tā ir liela kļūda, vai man labot atskaites?
Предположим, вы 10 января заплатили начисленный в декабре налог 100 €. Отчитались за январь, указав дату выплты зарплаты 10 и начисленный в текущем (январе) месяце 200 €. Не удивляйтесь, что VID насчитает пени на (200-100 = 100 €) с 10.01.2015 до 10.02.2015 (когда вы перечислите 200).
Закрыть
Краткое описание нарушения