Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
transportlīdzekļu izmantošanas izdevumu dokumentēšanas un uzskaites kārtība К списку тем
transportlīdzekļu izmantošanas izdevumu dokumentēšanas un uzskaites kārtība
Labdien!
Liels lūgums, mums atnāca tematiskā pārbaude, un prasa grāmatvedības metodikā uzrādīt uzņēmuma transportlīdzekļu izmantošanas izdevumu dokumentēšanas un uzskaites kārtību. Varbūt kāds var padalīties un atsūtīt paraugu.
Paldies jau iepriekš!
Ответы (97)
Var jau sviest ar akmeni mašīnai logā, viņa noteikti piebremzēs, apstāsies, kāps ārā, un tad... noņemt cepuri, zemu paklanīties un medainā balstiņā sacīt savu sakāmo, kā sacīt jāsaka: "Labdien, Ināras kundze! Es esmu Aivareno! Jauku Jums dienu!"
Kaut kā tā.
Paldies par padomu. Tā arī darīšu! Elegants padoms! Neko labāku es nevarētu pat izdomāt.
Tā arī darīšu! Elegants padoms!
Nabaga Cleo, viņai sviedīs ar akmeni
Sviedīs mašīnai! Tā ir atšķirība.Cleo priekšā klanīšos un runāšu medainā balstiņā.
Nu tad sviediet kādas puķes, ne akmeni.
Nu labi, puķes - margrietiņas!
Tad jau labāk sezonāli piemeklēt puķes. Kaut gan rozes der jebkurā gadalaikā
Kāda jēga mētāties ar puķēm - ne pamanīs, ne bremzēs, ne apstāsies.
Ja sviest, tad vienīgi ar akmeni - vismaz dzirdēs un apstāsies.
Kaut kā tā.
Suņi, ne kolēģi
Suņi, ne kolēģi
Jā, taisnība.
Es aizmirsu piebilst, ka tas akmens, ar kuru sviedīs, vispirms jāietin kādā mīkstā plīša drāniņā - lai nesaskrāpē Cleo smalko džipu. Bet gan jau Aivareno pats arī to būtu iedomājies.
Apmēram kaut kā tā.
Es aizmirsu piebilst, ka tas akmens, ar kuru sviedīs, vispirms jāietin kādā mīkstā plīša drāniņā - lai nesaskrāpē Cleo smalko džipu. Bet gan jau Aivareno pats arī to būtu iedomājies.
Apmēram kaut kā tā.
Ja nemaldos, Cleo, brauc nelielā, bet glītā auto, noteikti ne džipā.
Cleo noteikti nevar beigt žagoties.
Vispār jā, tikko kā no servisa paņēmu savu glīto auto, Kāds jau bija papūlējeis un saspārdījis lukturi, saskrāpējis logu
Tā, ka labāk jau mest ar puķēm, jo tie akmeņi man pēc tam dārgi maksās. Un starp citu šo nedēļu staigāju kājām
Kāds jau bija papūlējeis un saspārdījis lukturi, saskrāpējis logu
Es to nedarīju
Es nebiju tas kāds
Pierādi nu, savu nevainību
Es vainīgo zinu, tas nebija Aivareno, bet policijai gan neko negribas darīt, ka tik ātrāk lietu nomest skapī. Droši vien pat nebija pieprasījuši ne paskaidrojumu, ne izteikuši kādu brīdinājumu. Sadzirdot vārdu "kasko" viņiem jau uzreiz lieta skaitās aizvērta.
Jēkabpilī ne tikai policijā ir tāda attieksme.
Arī slimnīcā tas pats - kaut kāds burlaka Uzņemšanas nodaļā divas reizes nosvieda klausuli.
Ja man dusmas nebūs pārgājušas, rīt zvanīšu slimnīcas galvenajam ārstam. Kaut gan zinu, ka jēgas nekādas.
Jēkabpilī ne tikai policijā ir tāda attieksme.
Arī slimnīcā tas pats - kaut kāds burlaka Uzņemšanas nodaļā divas reizes nosvieda klausuli.
Ja man dusmas nebūs pārgājušas, rīt zvanīšu slimnīcas galvenajam ārstam. Kaut gan zinu, ka jēgas nekādas.
Tam burlakam ir vārds un uzvārds - pajautājiet viņam to.Uzreizcitādi sāks runāt. Es, iespējams, zinu arī šo burlaku.
Jautāju, atbildi uzzināt neuzdevās.
Šodien parunāju arī ar Uzņemšanas nodaļas vadītāju. Tā burlakas uzvārds mani īpaši neinteresē.
Piezvanīju arī dr.Miķelsonei.
Solīja ar to burlaku veikt pārrunas.
Tādus "šedevrus" nu gan nevajadzētu slimnīcā turēt.
24.jūnijā viņš man klausulē bļāva "Ko jūs no manis gribat! Ko jūs no manis gribat!" Nobļāvās un nosvieda klausuli, un to pašu atkal.
Nogaidīju 2 dienas, zvanu šodien - atkal šis priekšā. Šodien bija jauns bļāviens "Господи..." un kas tur vēl, vairs neatceros, ko viņš tur piesauca.
Es nelikšos mierā, kamēr viņa smakas vairs tur nebūs. Iešu kaut līdz Romas pāvestam, ja citādi taisnību dabūt nevarēs.
Nē, tādus burlakus es tomēr neapzīstu. Biju domājis vienu citu, bet tik liels burlaks viņš tomēr nav.
Закрыть
Краткое описание нарушения