Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas iemaksa
Kā noformēt naudas pārskaitījumu, ja piemēram, es iedodu savus 100 euro privātpersonai, lai viņa man pārskaita uz IK kontu šo naudu?
Un vai no ta neskaitās kaut kādi nodokļi vai arī nerodas kads citas "problēmas" ar VID.
Ответы (8)
Kāpēc Jūs pats nevarat savu naudu ieskaitīt savā IK kontā?
Kāpēc Jūs pats nevarat savu naudu ieskaitīt savā IK kontā?
vid inkaso , jo nenomaksāju nodokļus laikā.
Inkaso rezervē jebkuru ieskaitīto naudu, kamēr savāc vajadzīgo summu. Jums konta atlikums ir ar - zīmi. Nav svarīgi kurš tajā kontā skaita naudu. Kontā ir "caurums", ja tā var izteikties. Kamēr "caurumu" nepiepildīsiet, nekas nepalīdzēs....
Precīzāk, man INKASO ir uzlikts uz privātā konta. IK konts nav aiztiks un tur viss kārtībā. Naudu pats nevaru uzlikt, jo nav IK bankas kartes, lai varētu iemaksas automāta to izdarīt. Protams, to varu izdarīt bankā, bet ja man, pieņemsim, steidzami tas ir nepieciešams un bankas jau ciet.
Cik noprotat, uz sava privātā konta arī nav jēgas likt naudu, jo i-bankas maksājumu ir iesaldēti.
Lai raksta, ka aizdevums.
Es prasīju savai grāmatvedei, viņa kautko tur teica, ka ir kaut kāds 23 % nodoklis
Esmu jau vairākas reizes tā pārskaitījis šurpu turpu naudu no citu privātpersonu kontiem uz IK , šodien aizdomājos vai drīkst tā darīt un vai tas kaut ko ietekmē! Parasti maksājuma mērķī rakstu - aizdevums, atpakaļ skaitot rakstu aizdevuma atgriešana.
Nevis kaut kāds, bet 2015.gadā - 23% ir iedzīvotāju ienākuma nodoklis. Ja Jums ir grāmatvede, kāpēc jautājumi "birst" te?
Otrs Fima... vai arī tas pats Fima, tikai citā kulītē....
Закрыть
Краткое описание нарушения