Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Kā notiek pirkumi ebay? К списку тем

Kā notiek pirkumi ebay?
Labdien! Kādreiz lasīju, bet nu vairs nevaru atrast - ja SIA vēlas pirkt kaut ko caur ebay (no Eiropas vai USA) kā tas viss notiek?
Ar dokumentiem? Nodokļiem?
Padalaties, lūdzu, pieredzē.
Bison09
Bison09 18.02.2015 11:24
659 сообщений на сайте

Ответы (6)

Vajādzēja uzrakstīt - "padalieties" - tad padalītos.
Domāju, pirkšanas notiek kā parasti - bez jebkāda papira taču, nē ?
S4etovod_votruba
S4etovod_votruba 19.02.2015 20:23
116 сообщений на сайте
Nu ja jau Votruba tik smalki kritizē jautātāja gramatiku, tad pašam arī nevajadzēja pieļaut tik nesmukas gramatiskas kļūdas!
Andaz
Andaz 20.02.2015 10:03
27892 сообщения на сайте
Man , kā fiziskai personai uz e-pastu atsūtīja ''smuku" dokumentu
Japaina
Japaina 20.02.2015 10:16
10269 сообщений на сайте
Ok, tad noskaidrosim vai pareizi domāju:
1) ja pārdevējs ir FP, tad man no viņa vajadze'tu dabūt kādu dokumentu līdzīgi kā pie mums - kur viņš apliecina, ka pārdod savu personigo mantu.? (lai gan reāli dzīvē kāds ko tādu arī taisa?) un tad vēl laikam klāt Paypal izdruka vai pasūtījuma izdruka? Ja pārdevējs ir no ES, tad PVN nav , bet kā ar nodokļiem, ja viņš ir, piemēram, no ASV? UN kurās atskaitēs jāuzrāda?
2) ja pārdevējs ir JP, tad prasīut no viņā kādu inovice+ arī pasūtījuma izdruka?
Ja viņš ir ES ,tad PVN bus reversais, bet atkal neziņa, ja teiksim, no ASV?

Visa šī info ir tādā putrā, ka nemāku salikt visu pa plauktiņiem, tāpēc arī ļoti interesējos par jūsu reālo pieredzi.
Bison09
Bison09 20.02.2015 10:47
659 сообщений на сайте
Kas, tomēr, pateiks - kāpēc no manis nepanēma PVN par vienu preci no Vācijas ?
Paliku ļoti priecīgs, saņemot to lidostas pastā, Tas bija pirms gada, pērku kā fiz. persona - bija taču jābūt PVN-am iekasētam (!) : kā bija bijis pirms tā. kā bija pēc tā.
S4etovod_votruba
S4etovod_votruba 23.02.2015 19:52
116 сообщений на сайте
Tirgonis - vācietis kļūdījies ?!  
S4etovod_votruba
S4etovod_votruba 25.02.2015 19:22
116 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.