Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Forma 2 parakstita ar janvari К списку тем
Forma 2 parakstita ar janvari
Labdien cienījamie būvnieki!
Ir iesniegta Forma 2 par izpildītiem darbiem decembrī, forma parakstīta janvārī, tas ir darbi ir pieņemti janvārī, par ko arī ir izrakstīts rēķins janvārī.
Vai pasūtītājam tās ir uzkrātās saistības vai nē? Man jau liekas ja akts ir parakstīts janvārī tad arī uz janvāri attoecās šie izdevumi...
Paldies jau iepriekš par komentāriem
Ответы (7)
Pasūtītājam- uzkrātās saistības.
Uzkrātās saistības ir tad ja akts vai forma parakstīta decembrī un izdevumu vai ieņēmumi ir atzīstami decembrī, bet manā gadījumā ienēmumi-izdevumi ir janvārī, kāds sakars ar uzkrātām saistībām decembrī?
Jūs taču paši rakstiet: "Ir iesniegta Forma 2 par izpildītiem darbiem decembrī"
Darbi decembrī
Celtniecībā darbi skaitās pabeigti tad, kad ir parakstīta forma 2 vai p-n akts!
Bet kada sakarā tas ar gadu pārskatu sastadīšanu? Jums jāaprēķina pareizi Jūsu aktīvi vai izdevumi (nezinu ko Jūs būvējat -sev vai citiem).
Man atsūtīja salīdzināšanās aktu, kur parādās šīs uzkrātās saistības, kur pretējā puse ir atzinusi izdevumus decembrī, tāpēc es te ņemos, jo es tam nepiekrītu.
Закрыть
Краткое описание нарушения