Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Счет от ebay К списку тем
Ответы (5)
Baidos, ka šeit ir maz grāmatvežu, kuru uzņēmumos notiek sadarbība ar E-bay pārdošanas platformu. Manuprāt, ja Jums ir rēķins bez PVN 0 % likmes, tad Jūs neko reversā rēķināt nevarēsiet gan. Vislabāk pajautājiet rēķina izrakstītājam. Uzrakstiet viņiem e-pastu.
Am14 03.03.2015 17:41
385 сообщений на сайте
385 сообщений на сайте
Тоже пришла мысль им написать, но чтооо им написать? Поймут ли они, что я хочу. Ведь компания большая...
Kādreiz jautāju VIDam par E-bay darījumiem un man atbildēja, lai labāk juridiskas personas neiesaistās šādos darījumos, jo nav iespējams dabūt no viņiem mūsu likumdošanai atbilstošus grāmatvedības dokumentus!
Kādreiz jautāju VIDam par E-bay darījumiem un man atbildēja, lai labāk juridiskas personas neiesaistās šādos darījumos, jo nav iespējams dabūt no viņiem mūsu likumdošanai atbilstošus grāmatvedības dokumentus!
Tīri teorētiski VID aizliegt iesaistīties nevar. Cits jautājums, ka nav atbilstošu dokumentu - var "uzrauties uz soda naudas". Manuprāt, iesaistīties var tikai tad, ja savu preci var pārdod lielos apjomos, par ko es tomēr šaubos. Jo pamatā jau tur, tomēr, Ķīna priekšā ar savu preci.
Am14 03.03.2015 21:03
385 сообщений на сайте
385 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть