Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba laika tabele К списку тем

Darba laika tabele
Labvakar, rodas tāda situācija, kad viens darbinieks(summētais darba laika grafiks) vienā organizācijā strādā divās struktūrvienībās, vai ir korekti ka katrs struktūrvienības vadītājs iesniedz man savu tabeli ar darbinieka nostrādātām stundām, jo var rasties situācija kad darbiniekam ir virsstundas un es nezināšanu no kuras struktūrvienības budžeta līdzekļiem apmaksāt, jo stundas pārklājas; es prasu lai izveido vienu tabeli, kaut ar divām rindām katrai struktūrvienībai. Palīdziet lūdzu, kāds ir Jūsu viedoklis un kā var pārliecināt priekšnieku.
Kusika
Kusika 07.03.2015 18:27
229 сообщений на сайте

Ответы (5)

Kas tur nepareizs? Paskatieties darba līgumā, cik katrā struktūrvienībā jāstrādā.
Japaina
Japaina 07.03.2015 19:20
10269 сообщений на сайте
Darbiniekam ir summētais darba laika grafiks, vienu mēnesī viņš var strādāt 160 stundas, nāk.mēnesī 200 (ar virsstundām), citā mēnesī tikai 100 stundas, darba līgumā nav atrunāts cik jānostrādā katrā struktūrvienībā, ja būtu mēnešalga un DLīguma atrunāts ka 10 stundas vienā struktūrvienībā un 30 stundas citā, tad varētu būt divas tabeles.
Kusika
Kusika 07.03.2015 19:30
229 сообщений на сайте
Jānosaka lielāks atskaites periods.Un ja nav noteikts, cik jāstrādā katrā struktūrvienībā, tad, ja izveidojas virsstundas - tās sadala vienādās daļās.
Japaina
Japaina 07.03.2015 20:59
10269 сообщений на сайте
Mans jautājums bija par tabelēm, par atskaites periodu zinu ka varam noteikt līdz 3 mēnešiem, šajā gadījumā mums to nevajag, sakarā ar to ka nodotas divas tabeles, ir dienas kad stundas pārklājas, virsstundas nevaru sadalīt vienādās daļās, jo viņš nestrādā vienādu stundu skaitu katrā struktūrvienībā (likmes katrai struktūrvienībai arī atšķiras). Tāpēc arī piedāvāju struktūrvienības vadītājiem uztaisīt vienoto tabeli, lai redzēt kad stundas pārklājas, jo tagad struktūrvienības vadītāji, skatoties katrs savā tabelē uzskata kā nekas nepārklājas un tieši viņa struktūrvienībai nav virsstundas.
Kusika
Kusika 08.03.2015 12:57
229 сообщений на сайте
Табель вам чем поможет? Да и у руководителей подразделений своих забот хватает, чтобы еще за чужими табелями следить.
Этот вопрос надо решать с высшим руководством.
Можно выдать работнику распоряжение, чтобы он сам отслеживал свои сверхурочные и не перерабатывал лишнего.
Можно делить сверхурочные между подразделениями по какому-то принципу: поровну, по-честному или пропорционально отработанным часам в каждом подразделении или еще как-то
Maija
Maija 08.03.2015 13:43
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.