Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
SDV (MUN maksātājs) pārmaksāts rēķins К списку тем
SDV (MUN maksātājs) pārmaksāts rēķins
Labdien!
Saimnieciskās darbības veicējam (MUN maksātājs) debitors pārmaksājis rēķinu - 1000.00 EUR vietā samaksāja 1300.00 EUR. Rēķins bija izrakstīts par 1000.00 EUR. Vai par tiem 300.00 EUR ir jāmaksā 9 %. Manā uztverē nav, jo pēc būtības tie nav ieņēmumi.
Vai es pareizi domāju?
Ответы (19)
Kapēc nav ieņēmumi, kas tad tie ir? Vajadzēja atskaitīt atpakaļ.
Parāds tas ir, kas jāmaksā atpakaļ.
Tad nav jāmaksā no tiem 9%.
Nu jau parāds radās
, tak rakstījāt, ka pārmaksa.
Vai tad, ja pārmaksā rēķinu, neveidojas parāds?
Potītes var apk**** no šādām "pārgudrībām"...
Tajā pašā dienā bija jāpārskaita atpakaļ un jāaizmirst, nevis internetā sava "gudrība" vēl jāizliek...
Uzreiz netika nofiksēts, ka pārmaksāts. Neiet runa par to, vai ir jāatskaita atpakaļ, vai nav. Protams, ka jāatskaita. VIDā konsultējoties, teica, ka no pārmaksātās summas jāmaksā nodoklis.
Un savu gudrību izlieku, kad un kur gribu. Demokrātija taču.
Un savu gudrību izlieku, kad un kur gribu. Demokrātija taču.
Par demokrātiju maksāsiet nodokli
PAR TO ARĪ???
Ja es būtu VIDā, es atbldētu, ka šajā gadījumā nodoklis jāmaksā trīskāršā apmērā - lai turpmāk visādas tantes tādus jautājumus neuzdotu.
Pašai savas galvas uz pleciem nav, ja vēl VIDam jājautā?
Ir man galva, un pie tam vēl skaista. Bet viedokļus uzzināt nav aizliegts. Es arī pajautāju pazīstamiem grāmatvežiem un arī pazīstamai revidentei. Lai, ņemot vērā gan likumdošanu, gan viedokļu kopumu, pieņemtu pati savu lēmumu. Un kas ir interesanti, viedokļi šajā jautājumā ir atšķirīgi.
Pēc visa uzrakstītā man sāk likties, ka mana galva ir arī gudra.
Skaista un gudra galva ir rets apvienojums
Ka viedokļi ir atšķirīgi, ir tiešām interesanti.
Es arī pajautāju pazīstamiem grāmatvežiem un arī pazīstamai revidentei. Lai, ņemot vērā gan likumdošanu, gan viedokļu kopumu,
Alga Jums bet Jūsu viedoklis jāveido konsultantiem ( sponsoriem) ( lai pareizi un nopietni atbildētu ir jādomā) ko parasti bezatbildīgi padomdevēji nedara bet izklaidējas "pametot" idejas tāpēc arī
"Un kas ir interesanti, viedokļi šajā jautājumā ir atšķirīgi."
Lai pareizi un nopietni atbildētu, tad jautājumam bija jābūt izvērstākam - konkrētākam.Te bija - kāds jautājums - tāda atbilde.
trīsreiz paskatījos visādos kalendāros - domāju, vai tik nav jau 1.aprīlis šodien!
Saules aptumsuma ietekme turpinās.... un pilnmēness tuvojas....
Ir 1.aprīļa pirmstaksācijas periods...
Tā jau ir, ja pēc katra pirdiena zvana VIDam un vēl jautā revidentam....
Dažreiz sīks pirdiens var izraisīt lielu smaku...
Šoreiz tā arī ir sanācis.
Закрыть
Краткое описание нарушения