Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Работник принят и уволен в один день К списку тем
Ответы (8)
Если за этот день не начислялась зарплата. Можете просто анулировать данные в EDS. Если начислялась что увольняйте скодом и начисляйте зарплату.
Santa23 07.04.2015 12:55
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
Es šādā gadījumā iesniedzu tā paša pārskata precizējumu, izņemot ārā šo darbinieku.
Ja nestājās darbā, nav atbrīvošanas.
Atbrīvošana tomēr nav tas pats, kas nesākšana strādāt.
Es šādā gadījumā iesniedzu tā paša pārskata precizējumu, izņemot ārā šo darbinieku.
точно так же
Es kā grāmatvedis izpildu rīkojumu. Ja uz mana rakstāmgalda nonāk rīkojums, ka 5.jūlijā jātbrīvo darbinieks, jāaprēķina atvaļ. kompensācija, tad es rīkojos saskaņā ar rīkojumu.Bet ja ir jauns rīkojums, ka jāpieņem darbā 6.jūlijā, tad es atkal lasu jaunu rīkojumu un izpildu to. Bet var arī citādi.....
Aivareno 04.07.2016 12:16
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es kā grāmatvedis izpildu rīkojumu. Ja uz mana rakstāmgalda nonāk rīkojums, ka 5.jūlijā jātbrīvo darbinieks, jāaprēķina atvaļ. kompensācija, tad es rīkojos saskaņā ar rīkojumu.Bet ja ir jauns rīkojums, ka jāpieņem darbā 6.jūlijā, tad es atkal lasu jaunu rīkojumu un izpildu to. Bet var arī citādi.....
Kā vēl var, lūdzu, ja nav noslēpums?
Man rīt jāiet uz darba interviju...
Реально больше ничего не сделал, кроме 2 заяв?лений Тогда уточненять сведений о принятии на работу ИМХО.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть