Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Reversais PVN zāģmateriāliem К списку тем

Reversais PVN zāģmateriāliem
Labdien!

Lūdzu padomu! Zāģmateriāli tiek iepirkti gatavās produkcijas ražošanai. Ražošanas procesā no iepirktajiem dēļiem tiek izzāģētas produktam nederīgās vietas, nogriezti dēļu gali utt. - veidojas tādi kā dēļu atgriezumi (klucīši) - faktiski uzņēmumam tas skaitās izejmateriāla atgriezums, ko varam tirgot tālāk.
Pārdodam ber m3. Ja mēs šos savus zāģmateriālu atgriezumus tirgojam tālāk, vai varam piemērot reverso PVN? ja lasa likumu, sanāk, ka jā. Vai es domāju pareizi?
Saskaņā ar likuma par PVN 141. panta 3 daļas 2 punktu, reverso PVN var piemērot zāģmateriāliem, kas ir " Jebkurā garumā sazāģēti, ēvelēti vai neēvelēti zāģmateriāli, kuri sastāv no viena elementa bez mākslīgiem savienojumiem un ir biezāki par sešiem milimetriem."
Protams, VID konsultantes atbilde - ja ir atbilstoši likumam, tad varam piemērot reverso PVN. Arī es tā domāju -jebkurš garums ir, zāģmateriāls ir un biezāks kā 6 mm arī - tomēr - vai tas nekas, ka atgriezums un tirgojam ber m3?
Paldies!
Tedija
Tedija 22.04.2015 11:08
23 сообщения на сайте

Ответы (1)

Kas tur sevišķs? Kā jau jums atbildēja, ja tie atgriezumi atbilst likumā noteiktajiem kritērijiem, tad uz priekšu.
Cleo
Cleo 22.04.2015 16:26
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.