Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

VID izbeidz uzņēmuma darbību К списку тем

VID izbeidz uzņēmuma darbību
VID izbeidzis Uzņēmuma darbību, kādu laiku nebija Valdes locekļa, netika nodotas atskaites,tagad tas ir. Parādu VID nav, gluži otrādi VID parādā uzņēmumam, arī kreditoru tikpat kā nav. VID arī arestējis kontos esošos līdzekļus, ko tālāk iesākt, varbūt kāds dos padomu. VID nevar neko noskaidrot, neviens neko nezina, beigās izdvesa, ka kontos esošie līdzekļi piederot Valstij.
Veidlapa
Veidlapa 27.05.2015 14:45
37 сообщений на сайте

Ответы (2)

Ja kontā esošie līdzekļi ir arestēti, tas jau izklausās pēc krimināllietas. Tāpat vien līdzekļus kontos nearestē. Inkasso gan liek tad, ja ir nodokļu parādi.
Painteresējieties bankā, vai tas ir konta arests vai inkasso un kas devis šo rīkojumu.
Ja tas patiešām ir konta arests, tad parastais VID par to var arī neko nezināt, jo ar to nodarbojas Finanšu policija. Un FP diez vai jums detalizēti stāstīs, kādēļ.
Ilzex
Ilzex 27.05.2015 14:50
2676 сообщений на сайте
Domāju, ka nekāda krimināla tur nav, bet ja nav nodotas atskaites ar to pašu pietiek, lai VID izbeigtu uzņēmuma darbību. Es zinu vismaz 2 uzņēmumus šogad, kam VID tā izdarījis tieši par GP un citu atskaišu neiesniegšanu, nu arī nodokļu parādi vismaz vienam zinu, ka bija. Jā un ir tāds nosacījums, ka ja VID izbeidz darbību, tad visa manta un nauda (ja ir) pieder valstij un citi kreditori nedabū nekā. Tikko lasīju savas pašvaldības pēdējās sēdes lēmumu, kur bija bezstrīdus NĪN piedziņa no kādas firmas, pačekoju, kas tā par firmu, un tad parādījās tas uzraksts, ka UZŅĒMUMAM REĢISTRĒTA DARBĪBAS IZBEIGŠANA jau vairāk kā pirms gada, (pašvaldībā protams neviens nezin, ka vispirms vajadzētu to noskaidrot, nevis uz 4 lapām stundu 9 deputātiem debatēt, kā piedzīt NĪN). Nu, jā, mani tas ieinteresēja, un es atradu internetā tieši par tiem gadījumiem kad VIDs aptur, bet kur tas bija, tagad i nemācētu atrast.
Sandra48
Sandra48 27.05.2015 15:58
324 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.