Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Для тех, кто увидел красное оповещение в ЕДС К списку тем
Ответы (28)
Получили красное оповещение, пересчитали зарплату за весь год и исправили, теперь по таблице зарплата 80% соответсвует.
Ja visi šādi rīkosies, tad jau atkal vidējā (valstī, nozarē) paaugstināsies un sāksies nākošais riņķis.
Atceros pamācošu stāstu. Lielā organizācijā (vadība Vašingtonā) par komandējumiem bija pieņemts maksāt divos veidos - dienas naudu (kas katrai valstij bija sava) vai saskaņā ar iesniegtajiem dokumentiem. Valsts vidējā dienas nauda tika regulāri pārrēķināta, par pamatu ņemot vidējos ar dokumentiem pamatotos izdevumus, ko organizācijas darbinieki bija tērējuši valstī (transports, maltītes utt). Pieņemsim, ka tie būtu 80 USD dienā.
Ja darbinieks iztērēja mazāk, nekā 80, tad viņš loģiski izvēlējās čekus nesniegt un saņemt 80. Ja iztērēja vairāk - piemēram, apmaksājot vakariņas ar vietējā biroja pārstāvjiem, tad iesniedza čekus. Varat minēt 3 reizes, vai vidējai dienas naudai piemita tendence palielināties.
Tāpat būs ar vidējām algām. Tie, kas piedalās konkursos ir spiesti palielināt algas, bet pārējie jau nu varētu tik ļoti nebaidīties.
При таком скрытом резерве и возможностях, ВИД ещё пристальней будет наблюдать и контролировать.
Чему быть, того не миновать.
Ребята просто работают, стараются, как могут, платят налоги, больше, чем с минималки.
Сами учредители - студенты дневных отделений, которые не хотят сидеть на шее у родителей, в следующем году получат дипломы и собираются ехать в Англиюю
Писать устрашающие письма и получать неплохие налоги будет не у кого
Astrona 29.09.2015 20:54
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
Ja visi šādi rīkosies, tad jau atkal vidējā (valstī, nozarē) paaugstināsies un sāksies nākošais riņķis.
Скорее всего так и будет
Не все выдерживают давление и устрашающие письма.
Astrona 29.09.2015 21:09
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
в следующем году получат дипломы и собираются ехать в Англиюю
Sēnes lasīt?
Japaina 29.09.2015 21:15
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
в следующем году получат дипломы и собираются ехать в Англиюю
Sēnes lasīt?
это стереотип
очень многие работают по специальности
а некоторые работают там по специальности с зарплатой выше среднего даже без дипломов
такой сейчас тренд - диплом не главное
такой сейчас тренд - диплом не главное
Tie, kas piedalās konkursos ir spiesti palielināt algas,
ja reiz viņš taisās piedalīties konkursā, tad jau nemaz nav tāds nabags, ka nevar algas maksāt pieklājīgas. Lielākoties - puse algas aizgāja aploksnēs.
ja reiz viņš taisās piedalīties konkursā, tad jau nemaz nav tāds nabags, ka nevar algas maksāt pieklājīgas
Так и участвуют в конкурсах, чтобы не быть nabags
Конкурсы разные бывают- авансовые платежи на поставку заказчики делают
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть