Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5107)
Если у вас цель - сократить число фирм и фирмочек так чтобы остались стабильные, работающие с прибылью, желательно покрупнее, какой метод вы примените чтобы достигнуть этой цели с наименьшими затратами и побыстрее?
Allda, в достижении таких целей не участвую Монополию, как обыватель, не поддерживаю. Начинающий мелкий бизнес должен быть, также как и SDV, и статус MUN. Механизм вычисления неплательщиков и мертвых душ отнюдь не связан с введением штрафов за невовремя сданный отчет.
Монополию, как обыватель, не поддерживаю.
Я не о ваших (и наших) целях, а о тех кто наверху. И деньги соберут штрафами и дисциплинируют выживших. Двадцать крупных фирм легче контролировать, чем две тысячи мелких. И эффективность у крупных выше. Мелкие тоже имеют право на существование, но в пределах разумного.
Japaina 08.02.2018 10:25
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Visu laiku klusēja par šo. Atļāvos Delfos uzrakstīt un pēkšņi - visi pamodās! FM un VID ieskaitot. Cik viņiem par to nebiju teikusi, ka nedrīkst vazāt cilvēkus aiz deguna un klusēt!
Cik viņiem par to nebiju teikusi, ka nedrīkst vazāt cilvēkus aiz deguna un klusēt!
Jūs esiet mūsu MALACIS!
Japaina 08.02.2018 10:56
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es arī ar cieņu apbrīnoju Andas uzņēmību.
Bet... atzīstu, ka viņa ir akadēmisks cilvēks - profesionālis. Un atļaujos domāt, ka viņai ir arī nedaudz laika.
Man personīgi ir laika bads, tāpēc tik nopietniem darbiem klāt neķeros.
Tagad gan gatavojos VIDam rakstīt (esmu gan arī agrāk rakstījis).
Kad saņemšu atbildi, nekautrēšos publicēt. Par ko - laiks rādīs.
Bet... atzīstu, ka viņa ir akadēmisks cilvēks - profesionālis. Un atļaujos domāt, ka viņai ir arī nedaudz laika.
Man personīgi ir laika bads, tāpēc tik nopietniem darbiem klāt neķeros.
Tagad gan gatavojos VIDam rakstīt (esmu gan arī agrāk rakstījis).
Kad saņemšu atbildi, nekautrēšos publicēt. Par ko - laiks rādīs.
VID atbildēs?
Es 18.01 uzrakstīju jautājumu par preču tarifa klasifikāciju Eiropas Savienībā, kas tiek veikta saskaņā ar vienotu Kombinēto nomenklatūru... atbildes joprojām nav...
Es 18.01 uzrakstīju jautājumu par preču tarifa klasifikāciju Eiropas Savienībā, kas tiek veikta saskaņā ar vienotu Kombinēto nomenklatūru... atbildes joprojām nav...
Oscar 08.02.2018 12:09
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
VID atbildēs?
Nu līdz18.02.saņemsiet, liekas termiņš bija 30 dienu laikā. Tagad vid atbild lēni, it sevišķi uz " grūtiem" jautājumiem.
Jā, un tad paliek 2 dienas, lai sagatavotu PVN..
Oscar 08.02.2018 12:22
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Varu palielīties, ka vakar sagatavoju pirmo PVN ar 9-iem R.
Tai šaha lielmeistarei tiešām gribas uzrūkt rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Tai šaha lielmeistarei tiešām gribas uzrūkt rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Varu palielīties, ka vakar sagatavoju pirmo PVN ar 9-iem R.
Даже боюсь об этом думать
http://www.tvnet.lv/financenet/nozares/772476-precizets_kada_informacija_kreditiestadem_jasniedz_vid_par_personu_kontiem
Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus likumā "Par nodokļiem un nodevām», lai precizētu informācijas apjomu, kas kredītiestādēm un maksājumu pakalpojumu sniedzējiem jāsniedz Valsts ieņēmumu dienestam (VID) par saviem klientiem, viņu kontiem un skaidras naudas apgrozījumu tajos.
Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus likumā "Par nodokļiem un nodevām», lai precizētu informācijas apjomu, kas kredītiestādēm un maksājumu pakalpojumu sniedzējiem jāsniedz Valsts ieņēmumu dienestam (VID) par saviem klientiem, viņu kontiem un skaidras naudas apgrozījumu tajos.
маразм продолжается
http://www.tvnet.lv/financenet/viedokli/772586-conexus_jamekle_jauni_veidi_ka_izmantot_incukalna_dabasgazes_kratuvi
http://www.tvnet.lv/financenet/viedokli/772586-conexus_jamekle_jauni_veidi_ka_izmantot_incukalna_dabasgazes_kratuvi
"VID informēja, ka lietotāji, kuri jau ir iegādājušies un uzstādījuši šos kases aparātus, varēs turpināt tos lietot, tostarp pārvietot uz citu struktūrvienību vai pastāvīgo darbības vietu līdz jaunas atbilstības pārbaudes pabeigšanai un apliecinājuma par atbilstību tehniskajām prasībām izsniegšanai."
Nav vārdam vietas , izsniedzam, apturam, anulējam , no jauna sertificējam. Kāpēc vispār vajadzēja pirkt jaunus, ja strādāja normāli iepriekšējie aparāti. Gudrāks bija tas , kurš neko nedarīja. Laikam tagad visi šādi VID rīkojumi būs jāiepauzē, jo tur taču nevienam pašam nav skaidrs, kas tiek darīts un ko grib izdarīt.
Izskatās, ka neatbilst visi uz 01.07.2017. atbilstošie un sertificētie aparāti.
Nav vārdam vietas , izsniedzam, apturam, anulējam , no jauna sertificējam. Kāpēc vispār vajadzēja pirkt jaunus, ja strādāja normāli iepriekšējie aparāti. Gudrāks bija tas , kurš neko nedarīja. Laikam tagad visi šādi VID rīkojumi būs jāiepauzē, jo tur taču nevienam pašam nav skaidrs, kas tiek darīts un ko grib izdarīt.
Izskatās, ka neatbilst visi uz 01.07.2017. atbilstošie un sertificētie aparāti.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть