Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5104)
iFinanses abonentiem un lasītājiem
Šodien nosūtīju šim portālam šādu vēstuli.
Labdien!
Vairākus gadus esmu iFinanses abonents.
Šogad vēl papildus abonēju iVeidlapas.
Tajā pašā laikā šodien pamanīju, ka portālā ir parādījušies raksti, kurus man lasīt nav tiesību – ar abiem maniem abonementiem.
Tie ievietoti sadaļā iBizness.
Jautājumi:
1. Cik un kādas sadaļas iFinanses vēl plāno izveidot?
2. Kādi raksti, kādās jaunajās sadaļās tiks ievietoti, lai esošie abonenti tos nevarētu izlasīt?
3. Kādi raksti (par kādiem tematiem) tiks atstāti „parastajiem mirstīgajiem”, kuri nebūs abonējuši visas iespējamās sadaļas?
4. Vai Jūs neuzskatāt, ka tā ir zināmā mērā nekaunība un alkatība – izveidot jaunas sadaļas un „spiest” maksāt arvien vairāk naudas par abonementu Jūsu portālā?
5. Kas man jādara, lai nekavējoši atteiktos no abiem manis apmaksātajiem abonementiem Jūsu portālā?
Jo vēlos saņemt atpakaļ naudu par periodu, kad būšu atteicies no šī alkatīgā portāla pakalpojumiem.
Pateicos Jums par konstruktīvu atbildi saprātīgā termiņā.
Vai Jums ir tāpat kā man?
Varbūt turpmāk katrs raksts atsevišķi būs jāabonē? Esmu sašutis.
Alkatībai mūsu valstī vairs nav robežu.
Pēc atbildes saņemšanas plānoju atteikties no šiem "priekiem".
Šodien nosūtīju šim portālam šādu vēstuli.
Labdien!
Vairākus gadus esmu iFinanses abonents.
Šogad vēl papildus abonēju iVeidlapas.
Tajā pašā laikā šodien pamanīju, ka portālā ir parādījušies raksti, kurus man lasīt nav tiesību – ar abiem maniem abonementiem.
Tie ievietoti sadaļā iBizness.
Jautājumi:
1. Cik un kādas sadaļas iFinanses vēl plāno izveidot?
2. Kādi raksti, kādās jaunajās sadaļās tiks ievietoti, lai esošie abonenti tos nevarētu izlasīt?
3. Kādi raksti (par kādiem tematiem) tiks atstāti „parastajiem mirstīgajiem”, kuri nebūs abonējuši visas iespējamās sadaļas?
4. Vai Jūs neuzskatāt, ka tā ir zināmā mērā nekaunība un alkatība – izveidot jaunas sadaļas un „spiest” maksāt arvien vairāk naudas par abonementu Jūsu portālā?
5. Kas man jādara, lai nekavējoši atteiktos no abiem manis apmaksātajiem abonementiem Jūsu portālā?
Jo vēlos saņemt atpakaļ naudu par periodu, kad būšu atteicies no šī alkatīgā portāla pakalpojumiem.
Pateicos Jums par konstruktīvu atbildi saprātīgā termiņā.
Vai Jums ir tāpat kā man?
Varbūt turpmāk katrs raksts atsevišķi būs jāabonē? Esmu sašutis.
Alkatībai mūsu valstī vairs nav robežu.
Pēc atbildes saņemšanas plānoju atteikties no šiem "priekiem".
Man tas portāls arī vairāk nepatīk, turpmāk neabonēšu.Alkatība vienmēr pazudina.
Vislielākais fui, tam, kurš veidoja to jauno lapu - bri i i i esmīga.
Vislielākais fui, tam, kurš veidoja to jauno lapu - bri i i i esmīga.
Japaina 16.11.2015 19:47
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Un kas tad viņiem tur ir tajās iVeidlapās?
Japaina 16.11.2015 19:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es par to lapu viņiem jau zvanīju.
Atbilde - NEVIENS mums nav zvanījis, tikai Jums vienīgajam nepatīk!
Mums pašiem ļoti patīk.
Nekā tur nav - tikai ūdens!
Mums pašiem ļoti patīk.
Nekā tur nav - tikai ūdens!
Mums pašiem ļoti patīk.
Mums pašiem ļoti patīk.
Tā ir laba atbilde Jūtas baigi svarīgie.
Nākotnē varēs paši par sevi tīksmināties.
Japaina 16.11.2015 20:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Теперь заявление на продление сроков по налогам можно подать через ЕДС
Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) lietotājus aicinām izvēlēties iesnieguma formu EDS vidē, kurš atrodams
Dokumenti – Sagatavot jaunu dokumentu “No veidlapas” – Citi – Iesniegums samaksas termiņa pagarinājuma piešķiršanai
Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS) lietotājus aicinām izvēlēties iesnieguma formu EDS vidē, kurš atrodams
Dokumenti – Sagatavot jaunu dokumentu “No veidlapas” – Citi – Iesniegums samaksas termiņa pagarinājuma piešķiršanai
Теперь заявление на продление сроков по налогам можно подать через ЕДС
Уже с прошлого месяца только так и можно.
http://www.delfi.lv/bizness/budzets_un_nodokli/fm-rosina-ierobezot-mikrouznemumu-pakalpojumus-uznemumiem-varetu-atcelt-nozaru-limitus.d?id=46731853
kā sacīt jāsaka - " s prazdnichkom"... man arī jautājums radās - kādas šķirnes zālīti kurš pīpē...
kā sacīt jāsaka - " s prazdnichkom"... man arī jautājums radās - kādas šķirnes zālīti kurš pīpē...
kā sacīt jāsaka - " s prazdnichkom"...
Izdomā arvien lielākas muļķības - kura manikīre, friziere dos kvītis fiziskai personai
Japaina 17.11.2015 19:37
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
kuram to kvītiņu vajadzēs izdevumos norakstīt
Manikīru, frizūru tagad var izdevumos norakstīt? Būs jāsāk prasīt kvītis.
Japaina 17.11.2015 19:50
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Думаю, что в некоторых случаях это возможно. Например, вы готовите рекламный ролик и маникюр с прической делаете модели....
Ar lielisku fantāziju var.
Kāpēc gan ne.
Piemēram TV diktoriem. Mēs ne tikai frizūras veidošanu, bet arī matu lakas, kosmētiku u.t.t. norakstām.
Dinaro 19.11.2015 09:40
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Kāpēc gan ne.
Piemēram TV diktoriem. Mēs ne tikai frizūras veidošanu, bet arī matu lakas, kosmētiku u.t.t. norakstām.
Un kvīts ir uz kā vārda izrakstīta - fiziskas vai juridiskas?
Japaina 19.11.2015 12:41
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina 19.11.2015 12:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Un kvīts ir uz kā vārda izrakstīta - fiziskas vai juridiskas?
Protams, ka juridiskas.
Dinaro 19.11.2015 13:56
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Protams, ka juridiskas.
Ja tādas izmaiņas pieņems, tad juridiskai pakalpojumu nevarēs sniegt.
Japaina 19.11.2015 13:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть