Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5106)
А на зарплаты страдающим медикам и педикам откуда брать?!?!
Ну да, МИДу тоже денег надо
Ну так а НДС на что ? Речь идет про акциз на алкоголь Вот только что акциз на лимонад ввели... увеличить в два раза!!! штоб алкохолю лехче жилось
Ну да, МИДу тоже денег надо
Мне больше такая версия нравится
Испорченность по моему у каждого из нас в какой то мере присутствует.
Получается - я и Тt7 - это испорченые люди... А пусть, я не плачу от этого.
И присоединяюсь мнению Альбины.
Interesanti, Eiroparlamentā arī būs no kā zagt?
https://www.apollo.lv/6694662/pedejais-selfijs-rigas-mera-kresla-nils-usakovs-pazino-par-atkapsanos-no-amata
https://www.apollo.lv/6694662/pedejais-selfijs-rigas-mera-kresla-nils-usakovs-pazino-par-atkapsanos-no-amata
Oscar 29.05.2019 14:27
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
А "педики" не только потому что педагоги, а и потому, что многих из них к детям подпускать просто нИльзя!.
А "педики" не только потому что педагоги, а и потому, что многих из них к детям подпускать просто нИльзя!.
Šāds izskaidrojums jau ir tuvāk patiesībai.
Pēc manām domām, педики tas vēl nav tas trakākais.
Bet dažam labam mūsdienu skolotājam gan nevajadzētu saukties par skolotāju un iet klasē.
Bet kur liksies, ja valstī ir likums - pabeidz vidusskolu, iestājies augstskolā, 1.septembrī aizej un saņem studenta apliecību, un 2.septembrī jau drīksti iet klasē un sākt mācīt.
https://www.vestnesis.lv/op/2019/108.12
"92. Ja ceļš apzīmēts ar 505., 507., 509. vai 510. ceļa zīmi, pa joslu, kas paredzēta pasažieru sabiedriskajiem transportlīdzekļiem, pārējo transportlīdzekļu vadītājiem aizliegts braukt un apturēt transportlīdzekli šajā joslā, izņemot divriteņu mopēdus un motociklus, taksometrus, attiecīgi reģistrētus elektromobiļus, kuriem uzstādītas speciālas nozīmes transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes, un, ja kāda no minētajām zīmēm uzstādīta kopā ar 824. papildzīmi, – arī velosipēdus."
"92. Ja ceļš apzīmēts ar 505., 507., 509. vai 510. ceļa zīmi, pa joslu, kas paredzēta pasažieru sabiedriskajiem transportlīdzekļiem, pārējo transportlīdzekļu vadītājiem aizliegts braukt un apturēt transportlīdzekli šajā joslā, izņemot divriteņu mopēdus un motociklus, taksometrus, attiecīgi reģistrētus elektromobiļus, kuriem uzstādītas speciālas nozīmes transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes, un, ja kāda no minētajām zīmēm uzstādīta kopā ar 824. papildzīmi, – arī velosipēdus."
"Uzņēmuma grāmatvedis'' tā saprotu, ka šeit runa par valdes locekli, kurš visu darījis pats. Lūk vēl kādiem grāmatvežiem vajadzētu ieviest obligāto licenzēšanu/sertificēšanu.
Sana3 31.05.2019 09:59
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
"Uzņēmuma grāmatvedis'' tā saprotu, ka šeit runa par valdes locekli, kurš visu darījis pats. Lūk vēl kādiem grāmatvežiem vajadzētu ieviest obligāto licenzēšanu/sertificēšanu.
Un gan jau ka pats viņš visu darīja, jo "stulbā grāmatvede" tādas atskaites atsacījās gatavot / iesniegt. Man pašai ir bijis gadījums, kad bijušais klients vienkārši paziņoja "ieliec PVN atskaitē priekšnodoklī papildus summu zem T koda neatšifrēti, lai man nerāda EDS parādu par PVN". Es atteicos. Šis mani pasūtīja piecas mājas tālāk un turpmāk to darīja pats Nez kāpēc šādus "grāmatvežus" nevajag ne licencēt, ne kaunināt publiski. Bet pakalpojumu sniedzējiem visiem pēc kārtas nāk virsū un liek sodus par "neziņošanu", lai pēc tam delfos droši vien publicētu, ka 99% no ārpakalpojumu grāmatvežiem ir idioti.
100 % piekrītu.
...mani pasūtīja piecas mājas tālāk...
Labi, ka tikai 5 mājas, to attālumu vēl var pieveikt.
Mani pasūtīja d****...
Un es, protams, arī aizgāju. Bez iespējām atgriezties, lai arī pēc laika it kā apdomājās...
...mani pasūtīja piecas mājas tālāk...
Labi, ka tikai 5 mājas, to attālumu vēl var pieveikt.
Mani pasūtīja d****...
Un es, protams, arī aizgāju. Bez iespējām atgriezties, lai arī pēc laika it kā apdomājās...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть