Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
http://vesti.lv/news/ohota-na-trollei
Полиция безопасности внимательно читает комментарии в интернете и делает свои выводы
"С помощью троллей любая конструктивная дискуссия, которая происходит в комментариях к статьям в интернете или в социальных сетях, доводится до абсурда, поясняет ПБ. Дискредитируются различные латвийские политические инициативы в сфере безопасности и обороны, а также в важных для безопасности отраслях народного хозяйства. "
Вот, как загребут всех за такую критику
Полиция безопасности внимательно читает комментарии в интернете и делает свои выводы
"С помощью троллей любая конструктивная дискуссия, которая происходит в комментариях к статьям в интернете или в социальных сетях, доводится до абсурда, поясняет ПБ. Дискредитируются различные латвийские политические инициативы в сфере безопасности и обороны, а также в важных для безопасности отраслях народного хозяйства. "
Вот, как загребут всех за такую критику
Klvn2 10.10.2016 15:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
https://www.vestnesis.lv/op/2016/197.2
Grozījumi likumā "Par grāmatvedību"
papildināt pantu ar sesto daļu šādā redakcijā:
"Atkāpjoties no šā panta trešajā daļā minētā attiecībā uz pārējo ārējo un iekšējo attaisnojuma dokumentu iegrāmatošanas termiņu, uzņēmumiem, kuri saskaņā ar Mikrouzņēmumu nodokļa likumu ir ieguvuši mikrouzņēmumu nodokļa maksātāja statusu, individuālajiem komersantiem, individuālajiem uzņēmumiem, zemnieku un zvejnieku saimniecībām, kuru apgrozījums (ieņēmumi) no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā nepārsniedz 300 000 euro, fiziskajām personām, kas veic saimniecisko darbību, ciktāl tas nav pretrunā ar šīm personām saistošām nodokļus reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, ir atļauts pārējos ārējos un iekšējos attaisnojuma dokumentus par uzņēmuma saimnieciskajiem darījumiem iegrāmatot uzņēmuma grāmatvedības reģistros ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc tā ceturkšņa beigām, kurā attiecīgais attaisnojuma dokuments ir saņemts vai izsniegts, un obligāti līdz pārskata gada beigām."
2. Aizstāt 10.pantaotrajā daļā vārdus un skaitli "pārējiem attaisnojuma dokumentiem — 5 gadi" ar vārdiem un skaitļiem "pārējiem attaisnojuma dokumentiem — līdz dienai, kad tie nepieciešami, lai izpildītu šā likuma 2.pantaprasības par saimnieciskā darījuma norises izsekojamību, bet ne mazāks kā 5 gadi;".
Grozījumi likumā "Par grāmatvedību"
papildināt pantu ar sesto daļu šādā redakcijā:
"Atkāpjoties no šā panta trešajā daļā minētā attiecībā uz pārējo ārējo un iekšējo attaisnojuma dokumentu iegrāmatošanas termiņu, uzņēmumiem, kuri saskaņā ar Mikrouzņēmumu nodokļa likumu ir ieguvuši mikrouzņēmumu nodokļa maksātāja statusu, individuālajiem komersantiem, individuālajiem uzņēmumiem, zemnieku un zvejnieku saimniecībām, kuru apgrozījums (ieņēmumi) no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā nepārsniedz 300 000 euro, fiziskajām personām, kas veic saimniecisko darbību, ciktāl tas nav pretrunā ar šīm personām saistošām nodokļus reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, ir atļauts pārējos ārējos un iekšējos attaisnojuma dokumentus par uzņēmuma saimnieciskajiem darījumiem iegrāmatot uzņēmuma grāmatvedības reģistros ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc tā ceturkšņa beigām, kurā attiecīgais attaisnojuma dokuments ir saņemts vai izsniegts, un obligāti līdz pārskata gada beigām."
2. Aizstāt 10.pantaotrajā daļā vārdus un skaitli "pārējiem attaisnojuma dokumentiem — 5 gadi" ar vārdiem un skaitļiem "pārējiem attaisnojuma dokumentiem — līdz dienai, kad tie nepieciešami, lai izpildītu šā likuma 2.pantaprasības par saimnieciskā darījuma norises izsekojamību, bet ne mazāks kā 5 gadi;".
Klvn2 11.10.2016 09:18
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
...lai kompensētu inflāciju un apmierinātu pieaugošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem valsts pakalpojumiem,...
Šī teksta daļa man visvairāk patīk. Tālāk pat varu nelasīt.
Šī teksta daļa man visvairāk patīk. Tālāk pat varu nelasīt.
Aivareno 11.10.2016 18:05
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Сообщение удалено за нарушение правил!
Ancugs 11.10.2016 20:39
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Kā Jums, kolēģi, patīk jaunā EDS versija?
Man - patīk.
Tikai katram klientam tagad vispirms nāksies apstiprināt savu e-pasta adresi un tālruņa numuru.
Man - patīk.
Tikai katram klientam tagad vispirms nāksies apstiprināt savu e-pasta adresi un tālruņa numuru.
Kā Jums, kolēģi, patīk jaunā EDS versija?
Man - patīk.
Man - patīk.
Мне не нравится, что смешали в кучу все Atgādinājumi. Раньше par dokumentu iesniegšanas un maksājumu veikšanas termiņiem были разные разделы, сейчас все в одной куче.
По сравнению с сайтом ВИДа изменений чуть-чуть.
Кнопка Saglabāt спрятана, Возможно ещё какие-то мелочи, которых пока не заметила.
Кнопка Saglabāt спрятана, Возможно ещё какие-то мелочи, которых пока не заметила.
Я Saglabāt вообще не нашла.
Она спрятана под стрелочкой справа от " Pārbaudīt un Saglabāt "
Спасибо!
Получила право "iesniegt". Раньше я готовила документ, отправлял шеф. Кнопочка с бантиком для меня была неактивна. Сейчас активна и в "tiesības -Deklarētājs:" стоит галочка.
Это глюк? и только у меня?
Это глюк? и только у меня?
Arī šo vēstuli vajadzētu ievietot "mana balss", lai gribētāji var to parakstīt. Es personīgi parakstītos. Nejēdzība uz nejēdzības, un neviens ne par ko neatbild.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть