Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
Es gribētu, lai skanē arī vēderu un, kā būs, ja nēsā linzas?
Japaina 01.03.2017 18:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
http://apollo.tvnet.lv/zinas/vid-vaditaja-liela-aktivitate-iesniegt-ienakumu-deklaracijas-ir-pazime-par-nabadzibu-valsti/787845
Mans komentārs.
Ja šī valsts domātu par saviem pilsoņiem, tiktu noteikts adekvāts neapliekamais minimums, un nekādi "nabagu" sastrēgumi neveidotos.
Mans komentārs.
Ja šī valsts domātu par saviem pilsoņiem, tiktu noteikts adekvāts neapliekamais minimums, un nekādi "nabagu" sastrēgumi neveidotos.
Pasaku pasaulē dzīvo ierēdņi un valdība
Vakar diskusijā viens kungs ar putām uz lūpām stāstīja, ka minimālās algas palielināšana radīs algu palielinājumu visiem pārējiem. Visi pārējie - tie ir tikai un vienīgi ierēdņi un deputāti, jo viņu algas ir "piesietas" minimālajai algai!
Vakar diskusijā viens kungs ar putām uz lūpām stāstīja, ka minimālās algas palielināšana radīs algu palielinājumu visiem pārējiem. Visi pārējie - tie ir tikai un vienīgi ierēdņi un deputāti, jo viņu algas ir "piesietas" minimālajai algai!
Visi pārējie - tie ir tikai un vienīgi ierēdņi un deputāti, jo viņu algas ir "piesietas" minimālajai algai!
Šobrīd tā ir, kungs laikam dzīvo vēl deviņdesmitajos, kad bija tā, kā viņš putojās.
Japaina 02.03.2017 19:51
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Te pat nebija speciāli jāzīlē, lai zinātu, ka būs ažiotāža, kad pieņēma diferencēto neapliekamo, es pat noslēdzu derības un vinnēju.
Japaina 03.03.2017 13:43
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Te pat nebija speciāli jāzīlē, lai zinātu, ka būs ažiotāža, kad pieņēma diferencēto neapliekamo,
es pat noslēdzu derības un vinnēju.
es pat noslēdzu derības un vinnēju.
Neaizmirstiet iekļaut GIN un samaksāt nodoklīti!
Vai GID-2017 varēs redzēt to jūsu ienākumu?
http://www.delfi.lv/reporter/news/stories/eto-dopolnitelnyj-dohod-iz-za-bankovskih-raspechatok-semyu-ne-priznali-maloobespechennoj.d?id=48580329
Vai GID-2017 varēs redzēt to jūsu ienākumu?
Pagaidām nevarēs redzēt, tikai nākošgad.
Un to, ka Kuldīgas Kristīne melo, var ļoti labi redzēt, izejot no cipariem.
Japaina 03.03.2017 18:28
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
VID plānos ir atteikties no aptuveni 3 500 kvadrātmetru platības izmantošanas, piedāvājot to citām valsts pārvaldes iestādēm.
Gala lēmums par to, kurām iestādēm un kādā veidā tiks izteikts šis piedāvājums, vēl nav pieņemts.
Боюсь, что сработает закон сохранения энергии (чиновничьего планктона) - где-то убудет, где-то прибудет.
Вот если начнут закрывать агентства, переводя функции в отделы министерств, тогда ещё есть надежда.
Gala lēmums par to, kurām iestādēm un kādā veidā tiks izteikts šis piedāvājums, vēl nav pieņemts.
Боюсь, что сработает закон сохранения энергии (чиновничьего планктона) - где-то убудет, где-то прибудет.
Вот если начнут закрывать агентства, переводя функции в отделы министерств, тогда ещё есть надежда.
Šodien saņēmu EDSā (saistībā ar Biedrību):
Labdien!
Tuvojas likumā noteiktais gada pārskatu iesniegšanas termiņš.
Strādājot ar jau saņemtajiem gada pārskatiem, esam konstatējuši, ka daļai nodokļu maksātāju VID elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS) ir radušās neskaidrības par dokumenta izvēli un gada pārskata aizpildīšanu EDS.
Lai atvieglotu Jums gada pārskata sagatavošanu EDS, pielikumā nosūtam informāciju (ceļvedi) gada pārskata dokumenta izveidošanai EDS.
Atgādinām, ka Biedrību un nodibinājumu likumā noteiktais gada pārskata iesniegšanas termiņš ir 31.03.2017.
Lūdzam ievērot gada pārskata iesniegšanas termiņu.
Veiksmi vēlot, ar cieņu,
VID NP Juridisko personu deklarāciju uzskaites daļa
Būtu smieklīgi, ja nebūtu skumji - šai Biedrībai Gada pārskatu iesniedzu jau pirms 2 nedēļām.
Pievienotajā Metodiskajā materiālā ir dažas lapas, kurās norādīts tikai tas, kā EDSā atrast Biedrības GP. Nu jau pavisam izkūkojuši prātu. Jo nav neviena vārda par to, kas tajā GP jāaizpilda, kas nē, utt.
Laikam grāmatvežus tagad jau uzskata par "antiņiem", kuri EDSā neprot pat veidlapu atrast.
Labdien!
Tuvojas likumā noteiktais gada pārskatu iesniegšanas termiņš.
Strādājot ar jau saņemtajiem gada pārskatiem, esam konstatējuši, ka daļai nodokļu maksātāju VID elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS) ir radušās neskaidrības par dokumenta izvēli un gada pārskata aizpildīšanu EDS.
Lai atvieglotu Jums gada pārskata sagatavošanu EDS, pielikumā nosūtam informāciju (ceļvedi) gada pārskata dokumenta izveidošanai EDS.
Atgādinām, ka Biedrību un nodibinājumu likumā noteiktais gada pārskata iesniegšanas termiņš ir 31.03.2017.
Lūdzam ievērot gada pārskata iesniegšanas termiņu.
Veiksmi vēlot, ar cieņu,
VID NP Juridisko personu deklarāciju uzskaites daļa
Būtu smieklīgi, ja nebūtu skumji - šai Biedrībai Gada pārskatu iesniedzu jau pirms 2 nedēļām.
Pievienotajā Metodiskajā materiālā ir dažas lapas, kurās norādīts tikai tas, kā EDSā atrast Biedrības GP. Nu jau pavisam izkūkojuši prātu. Jo nav neviena vārda par to, kas tajā GP jāaizpilda, kas nē, utt.
Laikam grāmatvežus tagad jau uzskata par "antiņiem", kuri EDSā neprot pat veidlapu atrast.
Man arī tāpat, t.sk arī biedrībām, kurām gada pārskati jau iesniegti. Spamo VID.
Japaina 07.03.2017 15:04
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ņemot vērā, ka darba ņēmēja statusa iegūšana jāreģistrē Valsts ieņēmumu dienestā (VID), pirms persona uzsāk darbu, bet reizēm ir gadījumi, ka darba ņēmējs darbu tomēr neuzsāk, noteikumi papildināti ar jaunu 26.kodu- darba ņēmēja statusa zaudēšana, ja persona nav uzsākusi darbu. Ja persona nav uzsākusi darbu, darba devējam ir pienākums dienas laikā reģistrēt darba ņēmēja statusa zaudēšanu ar 26.kodu->
http://***censored***/raksti/aktuali/likumdosana/izmainas-zinojumu-iesniegsanas-kartiba-ieviesti-jauni-kodi/11416
http://***censored***/raksti/aktuali/likumdosana/izmainas-zinojumu-iesniegsanas-kartiba-ieviesti-jauni-kodi/11416
Japaina 08.03.2017 09:17
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Sen bija laiks ieviest šādu kodu.
Es šādos gadījumos iesniedzu precizējumu - tukšu, bez šī darbinieka, kurš pa nakti pārdomāja.
Es šādos gadījumos iesniedzu precizējumu - tukšu, bez šī darbinieka, kurš pa nakti pārdomāja.
Japaina 08.03.2017 09:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Sen bija laiks ieviest šādu kodu.
Tas droši vien tāpēc,ka no 1.jūlija vairs nevarēs pa nakti pardomāt un nākamajā rītā precizēt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть