Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
А чё подробней то? До 45 тысяч ставка 20%, свыше 23%, с ограничением расходов 80% от дохода, никаких убытков, которые переносятся на следующий год просто не будет.
А чё подробней то? До 45 тысяч ставка 20%, свыше 23%, с ограничением расходов 80% от дохода, никаких убытков, которые переносятся на следующий год просто не будет.
Это для обычных самозанятых? Вот уроды!
Ну это пока предложения со стороны фискалов, бизнес ещё будет обсуждать..... Но обсуждают в основном те, которых это не особо то и касается, кто у нас самозанятых то слушать будет?
Это для обычных самозанятых? Вот уроды!
Nu... FM uzskata, ka pašnodarbinātie un SDV izdevumos liek visu, ko var ielikt, VIDs nespēj pārbaudīt, tāpēc tagad izdomāja, ka izmaksās varēs likt visu, ko sirds vēlas, bet ne vairāk kā 80% no ieņēmumiem.
Tātad - ir ieņēmumi 5000, izdevumus neskaita, bet IIN maksās no 1000 eiro = 200.
Norma neattieksies uz tiem, kas maksā algu un VSAOI.
Bet - es, piemēram, parēķināju sava ģimenes ārsta prakses nodokļus un viņai būs stipri izdevīgāk, nekā šobrīd. Jo viņai nav lielu izdevumu un viņai nodoklis no gandrīz 5000 nokrītās uz 1800.
Bet - es, piemēram, parēķināju sava ģimenes ārsta prakses nodokļus un viņai būs stipri izdevīgāk, nekā šobrīd. Jo viņai nav lielu izdevumu un viņai nodoklis no gandrīz 5000 nokrītās uz 1800.
Šos recepšu izrakstītājus par lielu naudu jau sen būtu jālikvidē, neciešu vēl vairāk, kā MUNM.
Ir redzēti pašnodarbinātie, kuri uzskata, ja ir reģistrējušies, tad pienāksies pensija, nevienu € nemaksājot, kad pasaka, kā būs, tad ir liels šoks
Tā, kā izmaiņām ir jābūt.
Japaina 17.03.2017 19:23
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Paklau, gudrās jaunkundzes!
Vai tā VSAOI maksāšana MUN maksātājiem jau ir spēkā vai nav?
Es spītīgi neko šajā sakarā nelasīju, bet tagad te uz ceļiem rāpo viens MUN maksātājs, nodokļu optimizētājs...
Es spītīgi neko šajā sakarā nelasīju, bet tagad te uz ceļiem rāpo viens MUN maksātājs, nodokļu optimizētājs...
bet tagad te uz ceļiem rāpo viens MUN maksātājs,
Palīdziet piecelties no ceļiem un, lai iet tālāk.
Japaina 17.03.2017 19:40
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Vienu jau tā kā atcēla gada beigās, par citu nav dzirdēts.
Japaina 17.03.2017 19:44
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
P.S. Lūdzu, nesūtiet mani algot grāmatvedi!
Aivar, piektdienas vakara joki, tas ir labi, pasmieties vajag.
Japaina 17.03.2017 19:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es jau noalgotu to grāmatvedi, bet... visa nauda aiziet biznesam... tumbočkā.
"Priekš grāmatveža" nekas nepaliek pāri...
Es jau noalgotu to grāmatvedi, bet... visa nauda aiziet biznesam... tumbočkā.
Tad nu tikai tā - sam saboju, sam saboju
Japaina 17.03.2017 19:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kā ar procentiem?
Meklējiet tumbočkā, jābūt.
Japaina 17.03.2017 20:01
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina 17.03.2017 20:29
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kā ar procentiem?
Ja nopietni, tad pirmajiem 7000 eur apgrozījuma piemēro 12% un tālāk jau 15% (tikai 2017.gadā saskaņā ar pārejas noteikumiem, turpmāk tikai 15% likme).
Paldies, Ilze!
Man jaunie biznesmeņi cenšas iestāstīt, ka par visām "štukām" jāmaksā tikai 12%.
Kā jau parasti - visi skatieni vērsti tikai uz "štukām" un uz tumbočkām, tikai ne uz likumu.
Man jaunie biznesmeņi cenšas iestāstīt, ka par visām "štukām" jāmaksā tikai 12%.
Kā jau parasti - visi skatieni vērsti tikai uz "štukām" un uz tumbočkām, tikai ne uz likumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть