Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5106)
Par 15 dienām ok,bet debitori kreditori ???
Ну у ВИДа могут быть и дебиторы (задолженность по налогам) и кредиторы (переплаты), по ним и будут сверяться. Они получили от госконтроля по башке за то, что годами не возвращали переплаты плательщикам и даже не предлагали их возвращать, а через три года просто тупо всё забирали в бюджет.
... VIDam tagad atļaus salīdzināt ne visus...
Nesapratu.
Līdz šim no VID nekad neesmu saņēmis nevienu salīdzināšanās aktu. Pat dzirdējis par tādiem neesmu.
Vai tagad tādus izsūtīs?
Nesapratu.
Līdz šim no VID nekad neesmu saņēmis nevienu salīdzināšanās aktu. Pat dzirdējis par tādiem neesmu.
Vai tagad tādus izsūtīs?
Manuprāt daudzi lielie uzņēmumi, kam ir desmitiem un simtiem tūkstoši klientu, nebūt nesalīdzina visus, arī neviena lielā auditorkompānija to nedara, jo tas ir neefektīvi.
Ага, мы только один раз попробовали со всеми свериться, долго потом этот геморр разгребали
Manuprāt daudzi lielie uzņēmumi, kam ir desmitiem un simtiem tūkstoši klientu, nebūt nesalīdzina visus, arī neviena lielā auditorkompānija to nedara, jo tas ir neefektīvi.
Ага, мы только один раз попробовали со всеми свериться, долго потом этот геморр разгребали
что не шла ни одна циферь???
Salīdzināšanas aktus labāk vispār nevienam nesūtīt.
Jo... spēkā ir "90% likums"... un uz šiem aktiem atsaucas pat mazāk kā 10%.
Es vairs netērēju laiku un nevienam nesūtu.
Protams - ja ir zvērināts revidents, tad gan nākas pasvīst.
Не знаю,у меня 90% возвращают подписанные,правда практикую э-почту. Ну да мы под присяжником.
Не знаю,у меня 90% возвращают подписанные,правда практикую э-почту. Ну да мы под присяжником.
Acīmredzot, Jūs esat ārpus 90%. Cita izskaidrojuma nav.
Japaina 09.06.2017 09:30
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina 12.06.2017 18:51
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Lūk, pie kā noved, kad MUN maksātājiem ir atļauts neko nemaksāt!
Vajadzētu visiem tiem, kas maksā SAI arī iziet ielās streikot - pietiek mums uz uzturēt MUNus ar saviem nodokļiem!
Tiem, kuri nemaksā socnodokli, būšot atsevišķs maksājums.
Japaina 15.06.2017 11:23
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Lūk, pie kā noved, kad MUN maksātājiem ir atļauts neko nemaksāt!
Vajadzētu visiem tiem, kas maksā SAI arī iziet ielās streikot - pietiek mums uz uzturēt MUNus ar saviem nodokļiem!
Piekrītu. Ja aicinās, es iešu.Vajadzētu visiem tiem, kas maksā SAI arī iziet ielās streikot - pietiek mums uz uzturēt MUNus ar saviem nodokļiem!
Un ar lozungu - Nodokļu nemaksātājiem aizliegt pārvietoties pa ceļiem - lai brien pa pļavām un mežiem! Arī bērnus no skolām ārā, pilsētu ielas arī lai neizmanto. Un nekādas valsts apmaksātas medicīniskās palīdzības! Tikai par pilnu maksu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть