Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS jauna sadaļa IZZIŅAS К списку тем
EDS jauna sadaļa IZZIŅAS
Kā jums patīk, tagad EDS var pieprasīt Izziņu par Vidējās stundu tarifa likmi nozarē.
Tikai no kurienes VID ņemt tās Vidējā stundas tarifa likme valstī?
Diez vai daudziem darba ņēmēju vidējā stundas tarifa likme ir lielākas par vidējo stundas tarifa likmi attiecīgajā profesijas grupā Latvijā ??
Cik saprotu , ieraugot tādu Izziņu, kas neatbilst 80 % no vid.st.tarifalikmes valstī, ka tādus uzņēmumus iekļauts riska zoņa: identificēts “aplokšņu” algu risks,
?
Ответы (40)
Beidzot izdevās sagatavot šīs jaunās Izziņas.
Vidējā valstī:
Rīkotājdirektori un uzņēmumu vadītāji - 7,30 EUR/st.
Grāmatveži - 7,17 EUR/stundā.
Nemūžam neticu un neticēšu!
Ja nu vienīgi visi valsts iestāžu (pārsvarā ministriju) grāmatveži sastāda 99% no visiem grāmatvežiem valstī. Viņiem varbūt visiem arī ir 1200 EUR mēnesī algas.
Pievienojos
Kaut kāds murgs.
Piekrītu - murgs!
Bet VID tagad sāks tiranizēšanas procedūru, un mēs visi tikai rakstīsim paskaidrojumus... par 1200 mēnesī...
Jāpadomā vai paši šo murgu neradām- vai bijām pievērsuši uzmanību profesiju kodu pareizībai ( galvenais grāmatvedis , grāmatvedis ( 1xxx; 2xxxx vai 3xxx) un tur arī ir liels ziepju avots. garantēju ka daļa problēmas ir tur . intereses pēc pamainiet piedāvājuma iesniegšanas mēnesi- redzēsiet kā "staigā" šie vidējie skaitļi - atkarībā no aprēķina perioda . No ko jātaisa inventarizācija profesiju kodos .
Es jau sevi nosaucu par klīninga menedžeri, un 1 st. mēnesī = 360 EUR / stundā.
Jā, ļoti uzmanīgi jāsniedz ziņas ar profesiju kodiem, jo citādi būsim noziedznieki, pašiem to negribot.
Jā, ļoti uzmanīgi jāsniedz ziņas ar profesiju kodiem, jo citādi būsim noziedznieki, pašiem to negribot.
После очередной аптауяс лапы, вчера позвонила инспектор, выслушала папилд мутиски паскайдроюми, и посоветовала сегодня же коды поменять на более "дешёвые"
Так валдес лоцеклис, который выполняет citi darba pienākumi с 8 евро в час подешевел до минималки из 5 группы кодов
Es arī par tiem "lētajiem" kodiem . Piemēram, grāmatvedis, varētu būt grāmatvedības uzskaitvedis?
Es būšu klīninga menedžera grāmatveža septiņpadsmitais jaunākais palīgs.
Es būšu klīninga menedžera grāmatveža septiņpadsmitais jaunākais palīgs.
Stundas likme 0.01EUR.
Stundas likme 360 EUR. Vot tā lūk!
Tad jau jāliek - profesijas kods "1111 01"
Paldies Jums!
Citādi es izvalbīju visas divas acis un nevarēju ieraudzīt kodu.
Tad jau jāliek - profesijas kods "1111 01"
Jāliek 007
посоветовала сегодня же коды поменять на более "дешёвые"
Правильно, я сразу себе ставила код на 33..., несмотря на образование, чтобы документально обеспечить себе меньше ответственности и обязанностей.
Амбиции - ничто!
Зарплата - всё!
я сразу себе ставила код на 33...
Тоже выше 33... себя не поднимаю
Образование остается за кадром для личного пользования
Пошла проверять свои коды
тоже решила так сделать
А как и где именно в ЕДС поменять правильно код?
Благодарю!
Jāiesniedz Ziņas par darba ņēmējiem ar kodu "PM".
обнаружила на предприятии библиотекаря
Закрыть
Краткое описание нарушения