Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

"Bilances pasīvi" К списку тем

"Bilances pasīvi"
Labdien, Var mazliet jūs patraucēt.

Man ir nestrādājošs uzņēmums kurā nekad nekādas saimnieciskās darbības nav notikušas un tuvākajā laikā tiks vērts ciet bet ir jau nokavēts gada pārskata iesniegšanas termins pa pāris mēnešiem un negribas, lai uzliek sodu.

Man ir tāda problēma ka man raksta šādu tekstu.
''Sadaļā "Bilances pasīvi" vismaz viena posteņa vērtībai kolonnā "Pārskata gada beigās" jābūt atšķirīgai no 0.''

Bet kad pie pamatkapitāla tur ievadu 3 Euro kas ir pamatkapitāla lielums man atkal met ārā šādu tekstu un tiesām nesaprotu kur un ko man tajos aktīvos ir jāieraksta lai sanāktu tas ko man viņi tur prasa.
''Sadaļas "Bilances aktīvi" 420. rindas vērtībai Pārskata gada beigās jābūt vienādai ar sadaļas "Bilances pasīvi" 800. rindas vērtību Pārskata gada beigās''

Paldies jau iepriekš tam kas varēs man apskaidrot kur un kas man ir jāievada aktīvos, lai sanāktu beigās vienāds rezultāts.
Humorsgdfgdgdf
Humorsgdfgdgdf 21.08.2015 03:38
3 сообщения на сайте

Ответы (8)

Если у вас нет активов, значит, были какие-то расходы, на которые был истрачен основной капитал.
Хотя бы те же 3 евро банк снял за обслуживание. В пассиве баланса из-за этого будет нараспределенная прибыль отчетного года со знаком "минус". И в расчете ПУ будут расходы и убытки.
Maija
Maija 21.08.2015 06:51
28223 сообщения на сайте
Pasīvā nevar būt 3 EUR, ja tādu nav aktīvā! Bilances. Skatieties bankas kontu, visticamāk, tur slēpjas atbilde, ja darbības citas nav bijušas.
Aivareno
Aivareno 21.08.2015 09:55
6641 сообщение на сайте
Tas ir praktiski neiespējami tai firmai nemaz nav bankas konta ir tikai pagaidu konts. Pamatkapitāls nekur nav lietos ar uzņēmumu vispār nekas nekad nav darīts. Tiešām nesaprotu ko man rakstīt tajos aktīvos, jo nekas nav darīts ar uzņēmumu.
Humorsgdfgdgdf
Humorsgdfgdgdf 21.08.2015 19:13
3 сообщения на сайте
Tiešām nesaprotu ko man rakstīt tajos aktīvos
Humorsgdfgdgdf 21.08.2015 19:13
Aktīvā, Nauda- 3
Ser
Ser 21.08.2015 19:26
3685 сообщений на сайте
Aivareno
Aivareno 21.08.2015 19:35
6641 сообщение на сайте
Nākošais jautājus būs par pielikumiem
Ser
Ser 21.08.2015 19:41
3685 сообщений на сайте
Nākošais jautājus būs par pielikumiem
Ser 21.08.2015 19:41
Я тоже про это подумала
Albina
Albina 21.08.2015 19:59
64739 сообщений на сайте
Tos es jau atradu kā jāraksta, bet ja gribat varat iedot paraugu, lai būtu 100% skaidrība
Humorsgdfgdgdf
Humorsgdfgdgdf 22.08.2015 14:27
3 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.