Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

HORIZON starpizmaksa К списку тем

HORIZON starpizmaksa
Vai. vai, vai , atkal moca HORIZON. Netiku galā ar starpizmaksu. Aprēķināju atvaļinājumu darbiniekam 13.07.-26.07. Sagatavoju Darba laika tabeli, bet kā noorganizēt starpizmaksu nesaprotu. Un vel nav skaidrības, kada veida programma paņems samaksai 26 dienas (alga pirms atvaļinājuma un atvaļinājums) un pec tam pie kopēja aprēķina palikušas mēnesī dienas. 1C 8.2. versijā tas iespējams un programma pati to dar, ja uzrādīts periods par kuru aprēķināta starpizmaksa. Lūdzu lūdzu, kaut ar vienu vārdu, paskaidrojiet kā tas notiek HORIZONā. Iepriekš paldies. Lasīju Palīgā, algas aprēķina aprakstā, bet laikam kaut ko nepamanīju.
Klepa
Klepa 17.10.2015 11:32
6777 сообщений на сайте

Ответы (9)

Jums pašai darbam jeb pasniegšanai kursos???
Ja kursos apmācat citus strādāt darbā ar Horizonu- kā to var izdarīt ja pats vēl tikai mācas ????
Guntagermane
Guntagermane 17.10.2015 12:41
1303 сообщения на сайте
Vienīgais ko algās Horizonā( vismaz man nav izdevies iestāstīt) a varbūt var ir vidējās dienas izpeļņas aprēkins ( kur jāpiemēro grafika dienas periodā) . Cik sapratu no prezentācijām - arī to var bet jābūt pamatīgi izmantotām horizona iespējām-vēl šo to vieglāk likt ierakstīt ar roku nevis kādām iestāstīt kā tā programma to izdara.

Un vel nav skaidrības, kada veida programma paņems samaksai 26 dienas (alga pirms atvaļinājuma un atvaļinājums) un pec tam pie kopēja aprēķina palikušas mēnesī dienas.
A kādēl Jums starpizmaksā VISPĀR JĀIZMAKSĀ ALGA PAR NOSTRĀDĀTO PERIODU LĪDZ ATVAĻINĀJUMAM . Pašu atvaļinājuma naudu- jā saprotu
Tikai nesakiet ka to nevar izdarīt : HORIZONĀ VAR TIKAI JĀMĀK . ( arī Jūsu vēlmi aizmaksāt algu par periodu līdz atvaļinājumam)
Guntagermane
Guntagermane 17.10.2015 12:51
1303 сообщения на сайте
Jums pašai darbam jeb pasniegšanai kursos???
Ja kursos apmācat citus strādāt darbā ar Horizonu- kā to var izdarīt ja pats vēl tikai mācas ????
Guntagermane 17.10.2015 12:41
Es ar HORIZONU strādāju 6 mēnešus, bet starpizmaksu neizmantoju. Bet par kā var... ēst vienkārši gribas, bet darba nav... Iemaņas darbā ar grāmatvedības programmām man ir, ļoti viegli to apgūvu, bet ir momenti, kad pati nevaru tikt galā. Kad strādāju man apmacīja konsultants, jo ar algu netiku pati, bet par šo lietu es nepajautāju, un ... Man kursantiem vajag
Klepa
Klepa 17.10.2015 12:58
6777 сообщений на сайте
Vienīgais ko algās Horizonā( vismaz man nav izdevies iestāstīt) a varbūt var ir vidējās dienas izpeļņas aprēkins ( kur jāpiemēro grafika dienas periodā) . Cik sapratu no prezentācijām - arī to var bet jābūt pamatīgi izmantotām horizona iespējām-vēl šo to vieglāk likt ierakstīt ar roku nevis kādām iestāstīt kā tā programma to izdara.

Un vel nav skaidrības, kada veida programma paņems samaksai 26 dienas (alga pirms atvaļinājuma un atvaļinājums) un pec tam pie kopēja aprēķina palikušas mēnesī dienas.
A kādēl Jums starpizmaksā VISPĀR JĀIZMAKSĀ ALGA PAR NOSTRĀDĀTO PERIODU LĪDZ ATVAĻINĀJUMAM . Pašu atvaļinājuma naudu- jā saprotu
Tikai nesakiet ka to nevar izdarīt : HORIZONĀ VAR TIKAI JĀMĀK . ( arī Jūsu vēlmi aizmaksāt algu par periodu līdz atvaļinājumam)
Guntagermane 17.10.2015 12:51
Jā būtu viens atvaļinājums, aprēķins man ir, varētu apjet šo situāciju, bet pēc likumdošanas vajag izmaksāt vienlaicīgi algu un atvaļinājuma naudu. Varbūt HORIZONā tas nav iespējams? Ar kasi tiku galā, kad zināju ka tas ir iespējams un vel reiz papētīju ne bez Jūsu palidzības . Tāpēc gribas kaut vienu vārdiņu no gudriem cilvēkiem sagaidīt!
Klepa
Klepa 17.10.2015 13:06
6777 сообщений на сайте
Starpizmaksā jau arī algu var sarēķināt un izmaksāt ( sistēmā tas ierēķinās kā avanss) .
Samaksai programma dienas paņems tik cik vajag.
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 19.10.2015 10:17
2557 сообщений на сайте
Starpizmaksā jau arī algu var sarēķināt un izmaksāt ( sistēmā tas ierēķinās kā avanss) .
Samaksai programma dienas paņems tik cik vajag.
Ludmila_st_ 19.10.2015 10:17
Paldies! Šodien pamēģināšu.
Klepa
Klepa 19.10.2015 10:41
6777 сообщений на сайте
Visiem paldies! Sanāca!!!!
Klepa
Klepa 19.10.2015 12:26
6777 сообщений на сайте
Labdien!
Turpmāk varat uzdot sev interesējošo jautājumus arī Horizon Atbalsta lapā sadaļā Lietotājs palīdz lietotājam. Šajā lapā atradīsiet arī noderīgas bezmaksas instrukcijas. Skat. šeit :
http://horizon.lv/lv/support/
Zita.luste
Zita.luste 01.12.2015 11:38
3 сообщения на сайте
Paldies!
Klepa
Klepa 01.12.2015 15:43
6777 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.