Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ceļojumu aģentūru(starpnieku) grāmatvedība К списку тем
Ceļojumu aģentūru(starpnieku) grāmatvedība
Labdien!
Būtu ļoti pateicīga ja kāds padalītos ar kontējumu organizāciju.
Ja nav pieredzes, tad ir "cik grāmatvežu - tik variantu"
Ja ir kāds pieredz€jis gramatvedības kārtošanā tieši ceļojumu aģentūrai - starpniekam, padalaties lūdzu ar gudrībām
Paldies!
AC
Ответы (12)
Neņemiet ļaunā, bet lai uzņemtos kādu darbu, vispirms tas ir jāapgūst. Nevis otrādi.
Pasarg Dievs, ja Jūs uzņemtos vadīt trolejbusu, un tad pa ceļam pasažieriem jautātu - kā pārslēgt stangas, ja vadi sadalās vai krustojas.
Dīvaina tauta!
Kurš Jūs forumā izmācīs par grāmatvedi!
http://www.***censored***/raksti/nodokli/pievienotas-vertibas-nodoklis/pievienotas-vertibas-nodokla-piemerosana-turisma-agenturu-pakalpojumiem/5256
Uzņēmums pagaidām nav PVN maksātājs. Lieta tāda, ka šo uzņēmumu ir kārtojuši vairāki grāmatveži, juku jukām viss, bez loģikas kārtots.......ir ar ko norauties pa citām firmām, bet gribētos loģiskāk sakārtot visu......idejas jau ir, bet varbūt kāds pieredzējis uzrakstītu tos pāris grāmatojumu variantus
paldies!
Aivar, kāpēc tik naidīgi? Nepietiek pasaulē ar globālām problēmām, ka jākaujas ar savējiem?
...uzrakstītu tos pāris grāmatojumu variantus...
nevar būt mazliet stāvoklī vai mazliet beigts (pāris variantu)
vispirms jāmācās pamatīgi un tad var strādāt, citādi ziepes vien būs
Bija domāts kurus kontus un starpkontus piemēro, vai tad tur daudz vairāk sanāk kā divi? Un arī pašu shēmu kad noslēdz, kad pārgrāmato? Kā labāk darīt lai būtu viss pārskatāms un nebūtu ārpus normām. Manā gadījumā uzņēmuma vadītājs neizraksta klientam nekādus rēķinus, apmaksas notiek no vārdiem, informācijas par rēķiniem nav, kas vēl nav samaksāts, kas vēl ienāks no klienta, tāpēc jau tā pēršanās. Vadītājs uzskata ka nav obligāti klientam rakstīt rēķinu!
Paldies par komentāriem, kuri bez piekasīšanās un uzbraukumiem!
Nu mīļo Cilvēk! Lieto tos pašus debeta, kredīta un operāciju kontus! Man ir vairāk nekā tikai divi konti grāmatvedībā. Kāpēc - nevaru saprast. laikam skolā tā iemācīja un ar mazāk - nu nekā nesanāk.
Operāciju kontus gada beigās slēdz uz pelņas vai zaudējumu kontu, to, savukārt, uz peļņas izlietojuma kontu. Viss. Nekas cits.
Ja nu galīgi nav sajēgas kā noslēgt operāciju kontus, tad var iegādāties pāris Bilnaces - tur bija gan shēmas, gan piemēri kontu slēgšanai.
Manā gadījumā uzņēmuma vadītājs neizraksta klientam nekādus rēķinus,
Nav rēķini, nav grāmatojumi.
Kurā brīdi es runāju par kontu slēgšanu? izskatās ka šeit nav nojausma par starpnieku aģentūru specifiku!
Cieņā!
Atradu 2006 gadā par šo tēmu un tur bija arī atbilde uz manu jautājumu, piesaista tikai vienu starpkontu, nevis divus, kā te kārtoja iepriekšējās grāmatvedes, un ko es arī nevarēju saprst jo neredzēju loģiku
Paldies!
Visas iepriekšējās grāmatvedes ir muļķes un nejēgas - tas nav nekas jauns.
Nav nekāda naida, taču atbildi var sniegt uz konkētu jautājumu, nevis uz "kā man dzīvot tālāk".
Un atbilde vēl ir arī jāsaprot.
Ja neprotat uzdot jautājumu, nesapratīsiet arī atbildi.
Tas ko man vajag to es sapratīšu
Un es nekad nevienu nesaucu par mulkjeem, nav manaa stilaa.
Ja es nezinu, tad es nelienu un nekomenteeju un netēloju ka kautko saprotu, ja tā nav!
Ļoti pareizi darāt. Manuprāt.
Man personīgi liels prieks par tādu atraktīvu un situāciju visnotaļ izprotošu kolēģi.
Закрыть
Краткое описание нарушения