Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
DzīKS grāmatvedības politika! К списку тем
Fanda32 11.11.2015 13:18
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (4)
AHA! Razbežaļisj!
Tikko kā piereģistrējāties, un nu tik visi Jums par baltu velti sūtīs visu dokumentu paraugus!
Naglostj!
Pagaidām vienīgā zināmā vieta, kurā PĀRDOD visādus iekšējo normatīvo aktu paraugus, ir www.inarasbirojs.lv
Tikko kā piereģistrējāties, un nu tik visi Jums par baltu velti sūtīs visu dokumentu paraugus!
Naglostj!
Pagaidām vienīgā zināmā vieta, kurā PĀRDOD visādus iekšējo normatīvo aktu paraugus, ir www.inarasbirojs.lv
Labvakar!
Pirmkārt, Aivar, VISUS paraugus es nelūdzu!
Otrkārt- kas Jums liek apgrūtināt sevi ar atbilžu rakstīšanu tādām " naglām" kā es? Negribiet- izlasījāt un aizmirstiet!
Un var paskaidrot normālā tonī, nevis uzbrukt krievu vārdiem!
Tagad saprotu, kādēļ man vairāki grāmatveži ir teikuši, ka te ir pēdējā vieta, kur lūgt palīdzību. Lai Jums nekad neko nenāktos lūgt! Un, ja nākas-lai Jums kāds atbild šādi, kā Jūs man!
Pirmkārt, Aivar, VISUS paraugus es nelūdzu!
Otrkārt- kas Jums liek apgrūtināt sevi ar atbilžu rakstīšanu tādām " naglām" kā es? Negribiet- izlasījāt un aizmirstiet!
Un var paskaidrot normālā tonī, nevis uzbrukt krievu vārdiem!
Tagad saprotu, kādēļ man vairāki grāmatveži ir teikuši, ka te ir pēdējā vieta, kur lūgt palīdzību. Lai Jums nekad neko nenāktos lūgt! Un, ja nākas-lai Jums kāds atbild šādi, kā Jūs man!
Fanda32 11.11.2015 21:22
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
http://ru.vgk.lv/documents/categories/224-metodicheskie-dokumenty-buhgalterii-i-deloproizvodstva
Посмотрите здесь, может что-то под себя и найдёте
Посмотрите здесь, может что-то под себя и найдёте
Liels paldies, Tt7! Mēģināšu vilkt kopā un rakstīt. Paldies par atsaucību!
Fanda32 12.11.2015 00:57
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть