Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nodokļu novirzīšana
Labdien!
Vai kādam ir gadījies, ka vienu nodokli novirza otra nodokļa dzēšanai, kaut arī pa abiem nodokļiem ir parāds uz to brīdi?
Ответы (13)
Kā var novirzīt vienu parādu, otra nodokļa parāda dzēšanai???
Es par to arī nobrīnījos. Tiko saņēmu jauna klienta dokumentus un jau gribēju burkšķēt uz iepriekšējo grāmatvedi, ka atlikumi nesakrīt, bet izrādās pēc VID ndodkļu izdrukām šomēnes dažas dienas atpakaļ tas ir izdarīts. Sēžu un domāju, vai rakstīt VID vēstuli, lai paskaidro?
Pieprasiet EDS nodokļu atlikumu vēstures pārskatu par ilgāku laika periodu. Iespējams, ka uz to laiku tur bija pārmaksa.
piezvaniet....man nesēn bija ar nodokļiem problēma...pateica ka tas ir nekas, EDS programētaji vainīgi.....šobrīd problēma ar VSAOI un IIN atskaitem....vainīga EDS sistēma!!!!
Paldies Glade, tā būs jādara.
Aivareno, pasūtīju un pēc izdrukām jau arī ieraudzīju, ka nav uz to periodu bijusi pārmaksa, bet gan parāds.
piezvaniet....man nesēn bija ar nodokļiem problēma...pateica ka tas ir nekas, EDS programētaji vainīgi.....šobrīd problēma ar VSAOI un IIN atskaitem....vainīga EDS sistēma!!!!
Jums gan jautri sanāk - katrā tēmā kaut kādas muļķības ierakstāt.
Kas ir Jūsu gudro "padomu" adresāts?
Jums gan jautri sanāk - katrā tēmā kaut kādas muļķības ierakstāt.
Kas ir Jūsu gudro "padomu" adresāts?
почему глупости? Делюсь опытом общения и получения консультаций с СГД. Когда они не могут дать ответ почему приходят письма о инкассо когда все налоги оплачены? почему блокируют счет? то говорят так.
Очень просто. Сдали ПВН декларацию. Там переплата. Переплату перекинули на другие налоги.
Сдали уточненную декларацию, там надо платить налог. И получилось, что с одного налога с долгом перекинули в другой.
Очень просто. Сдали ПВН декларацию. Там переплата. Переплату перекинули на другие налоги.
Сдали уточненную декларацию, там надо платить налог. И получилось, что с одного налога с долгом перекинули в другой.
Jums taisnība, tādu variantu neiedomājos.
Tur jau tā lieta, ka pēc nodotajām atskaitēm nav bijusi pārmaksa, uzņēmums visu laiku lielāku vai mazāku summu maksā valsts budžetā PVN, gaidu atbildi no VID.
Ja rodas PVN pārmaksa mēs gribam novirzīt citu nodokļu nomaksai.Tastā ka būtu saprotams.Betsoc.nodoklis jau jāsamaksā ātrāk(10.datumā) nekā mums rodas PVN pāŗmaksa.PVN atskaite tikai 20.datumā.Kā rīkoties?
Pagaidīt 20.datumu
Būs neliela nokavējuma nauda, to taču pārdzīvosiet.
Закрыть
Краткое описание нарушения