Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iepriekšējā GP koriģēšana К списку тем
Iepriekšējā GP koriģēšana
Sveiki!
Tātad situācija sekojoša - iepriekšējā gada pārskatā nekādas nodokļu pārmaksas nav uzrādītas, bet viņas ir bijušas, tātad jākoriģē. Tagad sanāk, ka man aktīvā jāliek jauns debitoru postenis "Citi debitori". Nevaru saprast, kur man tā summiņa jāliek pa otru pusi, lai sakristu bilance? Likt ieņēmumos izklausās nepareizi, bet citu posteni nevaru iedomāties.
Ответы (7)
Надо искать откуда переплаты.
Jums jau Albina teica
Надо искать откуда переплаты.
Meklējiet kā šī PVN pārmaksa radās un kāpēc tā nav atspoguļota grāmatvedībā.
Ja es zinātu, kā tā kļūda radusies, tad saprastu arī, kā izlabot. Man nav informācijas par iepriekšējo gadu - tikai gada pārskats. Un pat tam nav normālu pielikumu, tikai bilance un pza. Vienkārši redzu pēc VID datiem, ka nesakrīt.
Ну если не хотите искать, то ставьте переплату в доходы. Другого варианта нет.
Ja es zinātu, kā tā kļūda radusies, tad saprastu arī, kā izlabot. Man nav informācijas par iepriekšējo gadu - tikai gada pārskats. Un pat tam nav normālu pielikumu, tikai bilance un pza. Vienkārši redzu pēc VID datiem, ka nesakrīt.
Tik maz ko redziet un jau sāciet ar labojumiem
Citas informācijas nav un nebūs, tas ir vēl par 2013. gadu. Paņēmu uzņēmumu tikai nesen, knapi paspēju restaurēt 2014., kad VIDs jau sāka draudēt ar saimnieciskās darbības pārtraukšanu.
Paldies par padomiem!
Закрыть
Краткое описание нарушения