Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

IIN atmaksa К списку тем

IIN atmaksa
No š.g. deklarācijā varēs iekļaut maksu par bērna pulciņiem. Kā jūs domājiet, vai var iekļaut arī rēķinu par mūzikas skolu, kurā ir teksts "Vecāku līdzfinansējums mūzikas skola 1.klase"? VID informativā tālruņa "kompetentā" darbiniece nemācēja atbildēt un savienoja mani ar citu speciālistu, kura savienojumu nesagaidīju, jo tā dziesma bija pārāk gara un nogurdinoša.....
Zhanetta
Zhanetta 12.01.2016 16:52
58 сообщений на сайте

Ответы (3)

Ja mūzikas skola ir sertificēta, drīkstēja arī agrāk šo maksu iekļaut.
Protams, ar gariem strīdiem, jo katrai inspektorei VIDā savs likums.
Bet man personīgi, arī man zināmiem cilvēkiem, ir izdevies pierādīt savu taisnību.
Galvenais - lai būtu sertificēta mācību iestāde.
Tas ir rakstīts MK noteikumos.
Un katras VID isnpektores viedoklis nav augstāks par MK noteikumiem.
Aivars007
Aivars007 12.01.2016 16:56
26984 сообщения на сайте
isnpektores = inspektores
Aivars007
Aivars007 12.01.2016 16:56
26984 сообщения на сайте
12.pants. Maksa par izglītības ieguvi
(1) Maksu par pirmsskolas izglītības, pamatizglītības un vidējās izglītības ieguvi valsts vai pašvaldību izglītības iestādē, kā arī valsts augstskolu vidējās izglītības iestādē sedz no valsts budžeta, pašvaldību budžetiem vai valsts augstskolu budžetiem Ministru kabineta noteiktajā kārtībā. Privātā izglītības iestāde var noteikt maksu par izglītības ieguvi.
(2) Augstākās izglītības programmās valsts sedz maksu par izglītības ieguvi noteiktam studiju vietu skaitam atbilstoši attiecīgajā gadā noteiktajam valsts pasūtījumam; pārējām studiju vietām katra augstskola vai koledža var noteikt maksu par izglītības ieguvi.
(21) Pašvaldība saistošajos noteikumos var paredzēt daļēju maksu kā līdzfinansējumu par izglītības ieguvi pašvaldības dibinātajās profesionālās ievirzes izglītības iestādēs.
(3) Studijām augstākās izglītības programmās studējošais var saņemt valsts kredītu. Saņemtais kredīts atmaksājams vai dzēšams Ministru kabineta noteiktajā kārtībā.
(4) Ārvalstnieks vai bezvalstnieks maksā par augstākās izglītības programmas apguvi saskaņā ar noslēgto līgumu ar attiecīgo izglītības iestādi.
(5) Šā likuma 3.pantapirmās daļas 3., 4., 5., 6., 7. un 8.punktā, kā arī otrajā un trešajā daļā minētajām personām maksa par pamatizglītības un vidējās izglītības ieguvi tiek noteikta un segta tādā pašā kārtībā kā Latvijas pilsonim un Latvijas nepilsonim.
Aivareno
Aivareno 12.01.2016 17:19
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.