Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatojumi
Labrīt!
Ir līgums ar firmu jūnijā par pakalpojumu par kopējo summu X. Apmaksas noteikumi 3 maksājumi.
1 maksājums jūlijā otrais septembrī iegrāmatojām kā avansu D2190 K2620 un D5721 K2620, bet tagad domāju ka ir nepareizi. Trešais jāgrāmato par decembri, bet nezinu kā. Vai palīdzēsiet?
Ответы (14)
1. Līgumus parasti negrāmato.
2. Apmaksas noteikumus arī negrāmato.
3. Grāmato rēķinus un samaksātos avansus.
Ja samaksājāt avansu, grāmatojumi pareizi D2190 D5721 K2620
Kad saņemsiet galīgo rēķinu par pakalpojuma kopējo summu (tam jābūt par visu kopējo summu, tikai aiz kopējās summas drīkst būt rindiņa "samaksāts avanss", šo summu mīnuso, tad "apmaksai", jau bez avansa), Jums jāgrāmato D7xxx (attiecīgais izdevumu konts D5721 (tikai no tās summas, kura vēl būs jāmaksā, jo no avansa PVN jau iegrāmatojāt, un K5310 kopējā maksājamā summa (atlikums).
Savukārt avansa summas (tikai tās, kas bija D2190) tagad vienlaicīgi pārgrāmatosiet uz D7xxx K2190. Konts 2190 slēgsies.
Lai veicas!
Jā tikai man liekas, ka tie nav avansa rēķini. Ir atsevišķi 3 rēķini un tāda kopējā rēķina nav.
Ja liekas, var sasisties.
Ja Jums tikai liekas, lūdzu, publicējiet visus attiecīgos dokumentus.
Kolēģiem, kuri šeit atbild, arī man, nekas neliekas.
Mēs varam dot padomus par konkrētiem darījumiem, taču nevaram dot padomus par to, kas kuram liekas.
Es jau sākumā rakstīju 3 maksājumi.
Par katru maksājumu ir rēķins.
Par katru maksājumu ir rēķins.
Kāds rēķins? Avansa? Pakalpojuma?
Ja tie ir saņemta pakalpojuma rēķini, kāds sakars ar avansiem, kādas vispār var būt problēmas ar iegrāmatošanu?
Galds - algojiet grāmatvedi.
Šeit forumā grāmatvedību vēl neviens nav iemācījies.
Es jau labprāt. Tikai saimnieks negrim pieņemt vēl vienu tādu duru
Tikai saimnieks negrim pieņemt vēl vienu tādu duru
Nedrīkst sevi tā apsaukāt...
Pievienojos Andai.
Un kā Jūs varat zināt, ka pieņems "duru"?
Varbūt pieņems kādu gudru, Jums būs no kā pamācīties.
Un kā Jūs varat zināt, ka pieņems "duru"?
Duras domā, ka visas ir duras.
Vai tad nav arī tāda kategorija - gudras duras?
Vai tad nav arī tāda kategorija - gudras duras?
Ir
"Sama-buhgalter" tai ir amats
Žetons!
Закрыть
Краткое описание нарушения