Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Отчёт по квитанциям
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как сдавть отчёт по квитанциям и надо ли это делать?
Благодарю
Ответы (21)
Nodot caur EDS līdz 25.datumamobligāti.
1. Līdz 15.datumam- par iepriekšējo ceturksni.
2. Tikai tad, ja ir izlietotas kvītis.
3. Sadaļā "Darījumus apliecinošie dokumenti".
VID metodika(grozījumi izdarīti 02.10.2013.)
– Kad jāiesniedz pārskats par numurēto un Valsts ieņēmumu dienestā reģistrēto kvīšu (biļešu) izlietojumu:
Pārskats par numurēto un Valsts ieņēmumu dienestā reģistrēto kvīšu (biļešu) izlietojumu, jāiesniedz par katru kalendāra gada ceturksni līdz tam sekojošā mēneša divdesmit piektajam datumam. Minētais pārskats ir iesniedzams Valsts ieņēmumu dienestā, izmantojot tikai elektroniskās deklarēšanas sistēmu.
Viņi ir kļūdījušies.
Kļūdīties ir cilvēcīgi.
Ja es vgk ierakstu - līdz 15.-jam - tātad līdz 15.-jam!
Ja es vgk ierakstu - līdz 15.-jam - tātad līdz 15.-jam!
VGK pāri visam.
Vai kādreiz ir bijis citādi?
Paldies, ja kvītu gramatiņa начата в ноябре, а закончена в январе 2016, отчёт по ней надо сдать до 15.04.2016? Правильно я поняла?
Atskaiti nodod pēc kvīts izrakstīšanas datuma ceturksnī, nevis kad grāmatiņa iesākta, pabeigta.
За использованные квитанции с ноября по 31 декабря отчет до 15 января. За использованные в 1 квартале 2016 года до 15 апреля
Paldies, ja kvītu gramatiņa начата в ноябре, а закончена в январе 2016, отчёт по ней надо сдать до 15.04.2016? Правильно я поняла?
Līdz 2016.gada15.janvārim vajadzēja nodot> Apŗīlī nodosiet par janvāri, februāri un martu:D
Līdz 15.datumam
Labi
Nu ko var plēsties, vai līdz 25., vai līdz 15. Līdz 5. vai 35.
Nu ko var plēsties
Var taču nelasīt, ja nav aktuāli.
Заинтриговало, полезла в правила. Действительно, до 25 числа. Всегда думала, что до 15. Век живи, век учись...
Действительно, до 25 числа. Всегда думала, что до 15. Век живи, век учись...
Jūs esiet čakla, bet citi jau paļaujas tikai uz vgk-augstākais likumdevējs.
Заинтриговало, полезла в правила. Действительно, до 25 числа. Всегда думала, что до 15. Век живи, век учись...
Man tas pats, tikai es netērēju laiku un nemeklēju tos noteikumus,
Es ticu Japainai.
Bet pats vienalga līdz 15.-jam šos pārskatus iesniedzu.
Bet pats vienalga līdz 15.-jam šos pārskatus iesniedzu
Protams, tā vieglāk, vismaz neaizmirstas.
Закрыть
Краткое описание нарушения