Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Aprēķins К списку тем
Ilona21 29.01.2016 22:40
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (8)
Kāpēc gan tas būtu jādara?
Slimības laikā taču darbinieks nestrādāja.
Es izskaitu ārā gan dienas, gan pabalsta summu,
Aprēķinu veicu tikai par darbu.
Vēl jo vairāk, ka tāda "likšana klāt" samazinās darbiniekam dienas vidējo izpeļņu.
Slimības laikā taču darbinieks nestrādāja.
Es izskaitu ārā gan dienas, gan pabalsta summu,
Aprēķinu veicu tikai par darbu.
Vēl jo vairāk, ka tāda "likšana klāt" samazinās darbiniekam dienas vidējo izpeļņu.
vai var likt klāt slimības naudas summu pie atvaļinājuma aprēķina.?
Kur likt - kopā izmaksāt, vai likt vidējā aprēķinā?
Japaina 29.01.2016 22:58
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Pie vidējā aprēķina.
Ilona21 29.01.2016 23:05
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
75.pants. Vidējās izpeļņas aprēķināšana
(1) Visos gadījumos, kad darbiniekam saskaņā ar šo likumu izmaksājama vidējā izpeļņa, tā aprēķināma par pēdējiem sešiem kalendāra mēnešiem no darba algas, no normatīvajos aktos, darba koplīgumā vai darba līgumā noteiktajām piemaksām, kā arī no prēmijām.
(1) Visos gadījumos, kad darbiniekam saskaņā ar šo likumu izmaksājama vidējā izpeļņa, tā aprēķināma par pēdējiem sešiem kalendāra mēnešiem no darba algas, no normatīvajos aktos, darba koplīgumā vai darba līgumā noteiktajām piemaksām, kā arī no prēmijām.
75. pants.
4. daļa
Pēdējais teikums
Nostrādāto dienu skaitā neietilpst pārejošas darbnespējas dienas, atvaļinājuma dienas un dienas, kad darbinieks nav veicis darbu šā likuma 74.pantapirmajā un sestajā daļā minētajos gadījumos.
spēkā daudzus gadus
vai nav laiks pievērsties likumu (vismaz) izlasīšanai?
un tikai nesakiet, ka forumā sēž dusmīgi, īgni un nelaipni komentētēji
4. daļa
Pēdējais teikums
Nostrādāto dienu skaitā neietilpst pārejošas darbnespējas dienas, atvaļinājuma dienas un dienas, kad darbinieks nav veicis darbu šā likuma 74.pantapirmajā un sestajā daļā minētajos gadījumos.
spēkā daudzus gadus
vai nav laiks pievērsties likumu (vismaz) izlasīšanai?
un tikai nesakiet, ka forumā sēž dusmīgi, īgni un nelaipni komentētēji
... un tikai nesakiet, ka forumā sēž dusmīgi, īgni un nelaipni komentētāji ...
Sēž, jau sēž.
Es esmu viens no tiem.
Un ar to lepojos.
Sēž, jau sēž.
Es esmu viens no tiem.
Un ar to lepojos.
Es atļauju likt!
Liekat. I slimības naudu klāt, i iepriekšējo atvaļinājumu naudu. Galvenais - tās dienas izskaitiet ;ar;a. Tā būs pavisam skaisti!
Liekat. I slimības naudu klāt, i iepriekšējo atvaļinājumu naudu. Galvenais - tās dienas izskaitiet ;ar;a. Tā būs pavisam skaisti!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть