Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
uzņēmuma kasieris
Labdien,
Var būt kāds var palīdzēt....ja uzņēmumā ir trīs darbinieki, kuri veic kasiera pienākumus (gan aizpilda kases aparāta žurnālu, gan raksta izdevumu un ieņēmumu orderus un attiecīgi paraksta kases žurnālu. Darba laiks visiem vienāds - pirmdiena- piektdiena 9-18. Vai vienā dienā var viens aizpildīt un parakstīt kases aparāta žurnālu, bet otrs veikt inkasāciju un attiecīgi sastādīt ieņēmumu orderi un parakstīt gan orderi, gan kases žurnālu?
Paldies.
Ответы (12)
Domāju, ka katram ir jābūt saviem kases orderiem ar atsevišķu uzskaiti un atsevišķu kases grāmatu.
Varēt visu ko var.
Ja visi strādā kā pulksteņi katru dienu, kāpēc tādi sarežģījumi?
Kaut kas tomēr tur notiek formāli.
Orderus gan parasti kasieri paši tā kā nedrīkstēja rakstīt. Tie it kā būtu jāraksta grāmatvedim.
Bet... laiki mainās, tagad jau laikam viss notiek citādi.
Var, visu var.
Galvenais, lai naudiņas kasē ir tik, cik jābūt, ja tā vienlaicīgi visi gar to kasi grābstās.
Vispār jau uzņēmuma vadītājs ir tas, kas nosaka, kādā veidā kasieris strādās - visi vienā čupā pa dokumentiem grābstās (un naudu) vai tomēr katrs dara savu darbiņu atsevišķi un katrs par savu darbu atbild.
kasieris tomēr ir materiāli atbildīgs par naudas līdzekļiem, bet neviens nevar būt par kaut ko atbildīgs, ja tur grābstās visi, kam nav slinkums.
Lai nu kā - pie bardaka neviena tiesa neko neizdarīs. Ja kāds no tiem trijiem kaut ko "ievilks nāsīs" - neviens nebūs vainīgs, jo nav kārtības!
Visi trīs draudzīgi maksās iztrūkumu.
Ja ir vēl brīva vieta arī ceturtajam, es labprāt pieteiktos. Man ir attiecīgas iemaņas. Protu "ievilkt nāsīs"...
Kursos speciāli apmācīja.
Trīs kasieri ir tāpēc, ka kāds tomēr var nebūt uz vietas (tikšanas ar klientiem), un mums kasē nav tik lielas summas, lai kāds gribētu kaut ko "ievilkt nāsīs". Mani interesē tieši paraksta jautājums, vai man kases aparāta žurnālu un ieņēmumu orderi par attiecīgo dienu jāparaksta vienam kasierim vai viens parakstīt kases aprāta žurnālu, bet otrs ieņēmumu orderi?
Trīs kasieri ir tāpēc, ka kāds tomēr var nebūt uz vietas (tikšanas ar klientiem), un mums kasē nav tik lielas summas, lai kāds gribētu kaut ko "ievilkt nāsīs". Mani interesē tieši paraksta jautājums, vai man kases aparāta žurnālu un ieņēmumu orderi par attiecīgo dienu jāparaksta vienam kasierim vai viens parakstīt kases aprāta žurnālu, bet otrs ieņēmumu orderi?
Ес яу юмс атбилдэю - к'а паши издом'асиет- т'а ары дариет!
Juna, Jums ir 3 kasieri, bet vai grāmatvedis arī kāds ir?
Juna, Jums ir 3 kasieri, bet vai grāmatvedis arī kāds ir?
Priekš kā grāmatvedis, ja ir 3 kasieri?
Kāda te tam nozīme, ja viss ir formāli, nozīmējiet vienu par kasieri un miers, ka tik nauda kārtībā.
Juma grib, lai mēs viņas vietā sazīmējam dokumentu aprites shēmu un metodiku te ierakstām!
Nekā nebija - pašiem dažas lietas ir jāsakārto, bez citu iejaukšanas. lai gan - atnāks kāda, kas visu mutē ielies.
MVVNACFDV
Закрыть
Краткое описание нарушения