Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Kokmaterialu iegade no fiziskas personas Lietuvā. К списку тем

Kokmaterialu iegade no fiziskas personas Lietuvā.
Sveiki!
Ja uzņēmums reģistrēts Latvijā pērk kokmateriālus no fiziskas personas Latvijā jāietur IIN 10%, kā ir ja pērk no Lietuvas pilsoņa fiziskas personas?
Agnese07
Agnese07 18.03.2016 22:58
289 сообщений на сайте

Ответы (1)

Laikam beidzot pati atradu atbildi
Ja nu kādam noder:
2.12. Ienākums no augoša meža vai kokmateriālu atsavināšanas

63. Nerezidenta gūtais ienākums no nerezidenta īpašumā esoša augoša meža atsavināšanas izciršanai un tajā iegūto kokmateriālu atsavināšanas, kā arī atbalsta summas par saimnieciskās darbības ierobežojumiem meža īpašniekiem, kuriem meža apsaimniekošana nav saimnieciskās darbības veids ir apliekams ar nodokli ienākuma izmaksas brīdī, piemērojot nodokļa 10 procentu likmi.
64. Gadījumā, ja nerezidents gūst ienākumu no augoša meža atsavināšanas, tad pirms nodokļa aprēķināšanas no izmaksājamās summas atskaita ar meža atjaunošanu saistītos izdevumus, piemērojot izdevumu normu 25 procentu apmērā no izmaksājamās summas.
65. Gadījumā, ja nerezidents gūst ienākumu kokmateriālu pārdošanas ienākuma, tad pirms nodokļa aprēķināšanas no izmaksājamās summas atskaita ar meža atjaunošanu saistītos izdevumus, piemērojot izdevumu normu 50 procentu apmērā no izmaksājamās summas.
Agnese07
Agnese07 18.03.2016 23:04
289 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.