Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Vasaras ceļojumi К списку тем

Vasaras ceļojumi
Kā grāmatvežiem ar vasaras atvaļinājumiem? Ceļojat vai nē? Un vai tagad tas ir droši?Esmu nopirkusi ceļojumu uz Turciju maijā un tagad nezinu ko darīt.Mums darbā ir pesismisti,kas saka ni un ni vismaz šogad.A gribas pat ļoti pēc GP nodošanas
Vinkijs
Vinkijs 23.03.2016 13:14
1654 сообщения на сайте

Ответы (7)

Ceļojat vai nē? Un vai tagad tas ir droši?
Pirms tam uzrakstiet testamentu, nokārtojiet visus parādus.Turcija jau nu ļoooti droša zeme.
Man varētu par velti dāvināt šobrīd ceļojumus, arī tad nebrauktu.
Japaina
Japaina 23.03.2016 13:18
10269 сообщений на сайте
paziņas nesen bija Ēģiptē- tur viss ir tukšs, daudzas viesnīcas ciet. ir cita paziņa, kas jau gadus dzīvo Turcijā.
/ iespējamība, ka Latvijā uzbrauks auto virsū arī ir pietiekami liela.
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 23.03.2016 13:29
2557 сообщений на сайте
Ceļojat vai nē? Un vai tagad tas ir droši?
Pirms tam uzrakstiet testamentu, nokārtojiet visus parādus.Turcija jau nu ļoooti droša zeme.
Man varētu par velti dāvināt šobrīd ceļojumus, arī tad nebrauktu.
Japaina 23.03.2016 13:18
Es arī.
Klepa
Klepa 23.03.2016 13:36
6777 сообщений на сайте
Vinkijs
Vinkijs 23.03.2016 13:52
1654 сообщения на сайте
iespējamība, ka Latvijā uzbrauks auto virsū arī ir pietiekami liela.
Ludmila_st_ 23.03.2016 13:29
Ja pats ir uzmanīgs, tad neviens auto virsū neuzbrauks.Kadpaskatos bildes, kā tagad izskatās Vācijā, kur esmu bijusi, pārņem žēlums un zinu, ka nekad tur vairāk nebraukšu.
Bet protams ir jau drosmīgi cilvēki ar zemu pašsaglabāšanās instinktu.
Japaina
Japaina 23.03.2016 13:58
10269 сообщений на сайте
Turcija un Ēģipte nekad manā galvā nav bijušas to valstu sarakstā, uz krieni es gribētu braukt.
Nekur jau nav droši, ja esi liels pesimists.
Es parasti braucu uz Spāniju, kur siltāks - Barselona, Malaga, Kanāriju salas, Tenerife. Arī Maljorka. Ibiza.
Taču... ņemot vērā, ka "pa taisno" nekad nebraucu (rijīgā airBaltic dēl un pa šuvēm irstošā SmartLinx dēļ, arī pasažieru dēļ, kādi pārvietojas šajās lidmašīnās - čārterreisos), gribot vai negribot nākas lidot caur Vāciju, Beļģiju, Nīderlandi, Skandināvijas valstīm.
Un tad jau drošības jautājums kļūst aktuāls - īpaši lielajās lidostās - Frankfurtē, Amsterdamā, arī Briselē.

Uz Spāņiju (Barselona) "pa tiešo" lido WizzAir - apmēram tas pats, kas Ryanair. Ja nav iebildumu pret šiem rīkļurāvējiem, varat izvēlēties Spāniju.
Aivars007
Aivars007 23.03.2016 16:06
26984 сообщения на сайте
Я тоже резервировала Турцию, но в свете текущих событий, от резервации отказалась.
Natali_03
Natali_03 24.03.2016 11:00
152 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.