Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

Pārskats- detalizēta informācija par izlietotajiem ziedojumiem К списку тем

Pārskats- detalizēta informācija par izlietotajiem ziedojumiem
Labrīt

Vai kāds ir iesniedzis biedrībām šo pārskatu?
Pēc noteikumiem 6,7,8 aile administratīvajiem izdevumiem nav jāaizpilda, bet sistēma prasa aizpildīt, citādi nevar iesniegt.
Jautāju VIDam- atbilde- aizpildat ko prasa, bet tas taču nav normāli ( ja šos datus varētu zināt un aprēķināt, tad jau ieliktu, bet šoreiz tā nav)
Paldies.
Sola
Sola 30.03.2016 10:08
2445 сообщений на сайте

Ответы (7)

kaut ko ierakstīju, diez vai tagad atliks laiks, lai VID sistēmā kko samainītu
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 30.03.2016 10:12
2557 сообщений на сайте
Paldies, būs vien kaut kas arī man jāieliek.
Sola
Sola 30.03.2016 10:14
2445 сообщений на сайте
Es arī konstatēju, ka šajā pārskatā ir kļūdas, Manā gadījumā ir pasākums, kurš tika daļēji segts ar vispārējiem ziedojumiem, bet daļēji ar anonīmajiem. Ziedojumu izlietojumu uzrāda 4.ailēs (kuras ir TRĪS - nesaprotu, kādēļ nevarēja katrai ailei piešķirt savu numuru?) t.i. cik izlietots no vispārējiem ziedojumiem, cik no mērķziedojumiem un cik no anonīmajiem. 3 aile rāda summu - tā ir aile, kurā neko nevar ierakstīt, bet vērtība tiek aprēķināta automātiski. Nu un manā gadījumā neparko netiek pieskaitīta anonīmo ziedojumu summa, bet pēc tam pēc pārbaudes sistēma izdod kļūdas paziņojumu, ka 3.ailenesakrīt ar 4.aileskopsummu (un līdz ar to arī daudzi citi skaitļi tālāk savstarpēji nesakrīt).
Es vēl saprastu šādu kļūdas paziņojumu, ja es pati 3.ailē ievadītu nepareizu skaitli. Bet viņiem pašiem kāds programmētājs uzrakstījis formulu, kurā nav ietvēris visas ailes, bet es vairs nevaru neko iesniegt! Atkal kārtējā haltūra.
Ilzex
Ilzex 30.03.2016 13:09
2666 сообщений на сайте
Taču mūsu nodokļu naudiņa par veidlapas izstrādāšanu ir samaksāta, un ne jau 10 EUR.
Skaitlis ir ar daudz vairākām nullēm...
Kā jau bauru un muļķu zemē.
Aivars007
Aivars007 30.03.2016 14:16
26981 сообщение на сайте
No rīta aizrakstīju uz vid epastu - eds.problemas bet diez vai līdz rītdienai tur kas mainīsies.
Lai iesniegtu pārskatu laikā, ailes EDSā aizpildīju ar 1, bet pareizu pārskatu ieliku PDF formātā kā pielikumu.
Sola
Sola 30.03.2016 14:43
2445 сообщений на сайте
Kā jau bauru un muļķu zemē.
Aivars007 30.03.2016 14:16
Vajadzēja rakstīt ...Kā jau IT bauru un muļķu zemē...., visus jau nevajadzētu tā apsaukāt, tas nav ne labs tonis, ne audzināšana.
Japaina
Japaina 30.03.2016 18:01
10269 сообщений на сайте
VID EDS problēmu risinātāji atbildēja:

Ņemot vērā Ministru kabineta 2006.gada3.oktobra noteikumus Nr.808, ja gada pārskata lapas "Detalizēta informācija par izlietotajiem ziedojumiem un dāvinājumiem (DIIZD)" lauki "Sabiedriskā labuma darbības joma", "Sabiedriskā labuma mērķa grupa" un "Sabiedriskā labuma guvēju skaits" ir redzami Jums aizpildāmajā pārskatā, tad lauks "Sabiedriskā labuma darbības joma" ir aizpildāms obligāti, savukārt no laukiem "Sabiedriskā labuma mērķa grupa" un "Sabiedriskā labuma guvēju skaits" obligāti aizpildāms ir vismaz viens no tiem. Aizpildāmo lauku kodi attiecīgajiem ievadlaukiem, aizpildot formu, atdalāmi ar komatu.

Vēlreiz pārlasīju noteikumus, nu nevaru tur tādu tekstu ieraudzīt, ir tikai manis jau sākumā minētie punkti, kas skan šādi:

55.1 9. 6. ailē "Sabiedriskā labuma darbības joma" norāda sabiedriskā labuma darbības jomu, kurai ziedojumi un dāvinājumi izlietoti. Norādot jomu, lieto attiecīgu kodu saskaņā ar šo noteikumu 4. pielikuma piezīmi. Šo aili aizpilda par ziedojumiem un dāvinājumiem, kuru izlietojuma veids ir sabiedriskā labuma darbība;
55.1 10. 7. ailē "Sabiedriskā labuma mērķa grupa" norāda sabiedrības daļu, uz kuru vērsta sabiedriskā labuma darbība. Norādot sabiedrības daļu, lieto attiecīgu kodu saskaņā ar šo noteikumu 4. pielikuma piezīmi. Šo aili aizpilda par ziedojumiem un dāvinājumiem, kuru izlietojuma veids ir sabiedriskā labuma darbība;
55.1 11. 8. ailē "Sabiedriskā labuma guvēju skaits" norāda tikai attiecīgā projekta, pasākuma vai aktivitātes kopējo sabiedriskā labuma guvēju skaitu. Šo aili aizpilda par ziedojumiem un dāvinājumiem, kuru izlietojuma veids ir sabiedriskā labuma darbība. Ailes noslēgumā aprēķina kopējo sabiedriskā labuma guvēju skaitu.

Te tak šķiet skaidri pateikts, ka 6,7,8 aili pilda tikai tad, ja 5 ailē summas ir pie SL ( sabiedriskā labuma darbībai), kas ir arī loģiski.
Sola
Sola 31.03.2016 09:17
2445 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.