Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iepriekšējo periodu izdevumi К списку тем
Iepriekšējo periodu izdevumi
Sveiki, man 2 jautājumi, ceru spēsat man palīdzēt:
1. Vai ieprieksejo periodu izdevumi kas tiks atspoguļoti pārskata gadā ir jāatspogulo UIN deklerācija?
2. Kā rikoties, ja parbaudot ieprieksejo gadu atlikumus konta 5610- norekini par darba algam, atlikums nesakrit- ir lielaks , neka butu jabut uz gada beigam, vadoties pec algu aprekina saraksta? Radusies situacija, kad 2014.gadaalga ir izmaksata no kases, bet nav iegramatota.... ? Ko la tagad dara ar so atlikumu? Ka iegramatot?
Ceruuz jusu palidzibu
Ответы (2)
1. Jā. Vai nu jāprecizē iepriekšējo gadu deklarācija vai šinī gada jāliek pie palielinājuma UIN deklaracijā, jo izdevumi jānošķir pa gadiem. Arī problēma, tad ja labo UIN deklaraciju iepriekšējo gadu, jālabo gada atlikumi uz 2015.g.sākumu.
2. Es labotu izmaksu no kases tajā gadā kad bija faktiskā izmaksa. Tas gan rada sarežģijumus, jo labojas kases atlikumi, ja nu gadījumā kase ir izdrukāta. Kā arī labojas bilances atlikumi uz 2015.g.sākumu un jāveic paskaidrojums 2015.g.pārskata pielikumumā atspoguļojot labojumus un to ietekmi uz 2015.g.pārskatu. Varbūt kāds ieteiks ko citu.
Paldies, varbut vel kads var padalities pieredze?
Закрыть
Краткое описание нарушения