Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
bilances-sapulces protokols К списку тем
bilances-sapulces protokols
Sveiki!
Sakiet lūdzu, kā labāk uzrakstīt dibinātāju sapulces protokolā ja gada pārskatā bija zaudējumi?? (kur ir tīrās peļņas konstatācija :
Sapulce nolēma:
1. Apstiprināt gada atskaiti sekojošā sastāvā:
- bilance pēc uzņēmuma finansiālā stāvokļa uz 31.12.2008. Ls 000 apmērā;
- peļņas un zaudējumu aprēķins ar tīrās peļņas konstatāciju Ls 000 apmērā;
Paldies.
Ответы (13)
Euro, es kā piemēru nokopēju.
1. Apstiprināt gada atskaiti sekojošā sastāvā:
1. Apstiprināt sabiedrības AAA 2015. gada pārskatu sekojoši:
- bilanci pēc sabiedrības finansiālā stāvokļa uz 2016. gada 1. janvāri € 5000 apmērā
- peļņas vai zaudējumu aprēķinu € -50 apmērā.
Я пишу ar zaudējumu kostatāciju
Es nepārpūlos (lai mazāk ciparu jālabo iepriekšējā gada protokolā) un rakstu, ka 1) tiek apstiprināts 2015.gadapārskats, 2) gada rezultāts ir peļņa xx vai zaudējumi xx euro apmērā, 3) peļņas izlietojums vai zaudējumu segšanas kārtība (atkarībā no konkrētās situācijas).
Es nepārpūlos (lai mazāk ciparu jālabo iepriekšējā gada protokolā) un rakstu, ka 1) tiek apstiprināts 2015.gadapārskats, 2) gada rezultāts ir peļņa xx vai zaudējumi xx euro apmērā, 3) peļņas izlietojums vai zaudējumu segšanas kārtība (atkarībā no konkrētās situācijas).
Paldies
1. Dalībnieku sapulce,neviss dibinātāju;
2. Gada pārskat, neviss gada atskaite
3.Uz31.12.2015, neviss 01.01.2016
4. Tīra peļna -tās ir nu pavisam -kurā likumā Jūs redzējāt tādu terminoloģīju? Vai peļna -50?
Neprofesionāli!
Gada pārskts, peļņa -piedodiet, nejauši.
Neviss –nevis
Pārskat –pārskats
Tīra peļna – tīrā peļņa
tās ir nu pavisam – tas nu ir pavisam
Arī neprofesionāli!
Kam nu negadās
Bļaviens, piedzerties pēc bilancem, piedodiet, Gada pārskatiem (!) arī ne kā!
Bļaviens, piedzerties pēc bilancem, piedodiet, Gada pārskatiem (!) arī ne kā!
Kas traucē?
Ne ko - jau pudeles atvērtas! Visiem jauku brīvdienu!
Закрыть
Краткое описание нарушения