Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pašnodarbinātais
Vīrs nolēma reģistrēties kā pašnodarbinātais tā kā šogad uzsāk graudkopību nelielos apmēros. Kādi būtu Jūsu ieteikumi pildot grāmatvedību? Kas būtu jāņem vērā - tā kā graudkopība ir sezonālais darbs tad kādu mēnesi būs lielāki ienākumi.
Jauku dienu
Ответы (5)
Ņemiet vērā, ja ienākumi - izdevumi pārsniedz 370 eur, tad jāmaksā sociālais nodoklis un reizi ceturksnī jāiesniedz atskaite par to. Jāmaksā par to mēnesi, kad ir pārsniegums. Var protams maksāt arī no lielākas summas nekā 370 eur un var maksāt arī katru mēnesi. Grāmatvedību kārtojiet vai nu ekselī vai kādā programmā - mazāk iespēju kļūdīties salīdzinot ar rakstīšanu žurnālā.
Ieteiktu tomēr sameklēt kādu zinošu grāmatvedi.
Man neienāktu prātā audzēt graudus - es to neprotu
Kāpēc rodas tāda doma, ka protot audzēt graudus, pavisam vienkārši var iemācīties kārtot arī grāmatvedību (šeit par forumā), turklāt tādā specifiskā nozarē???
Tūlīt beigšu koledžu grāmatvedības specialitātē. Esmu izgājusi daļēji praksi un ieguvusi zināšanas domājams pietiekoši, lai spētu tikt galā ar vienkāršā ieraksta grāmatvedību. Taču vēlējos zināt kādu zinošu speciālista padomu, jo ne par visām niansēm var iedomāties. Protams konsultējos ar jau pieredzējušu grāmatvedi.
Paldies par rūpēm.
Закрыть
Краткое описание нарушения